Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

ΣΦΟΒ: Συμπαράσταση σε διοίκηση και προπονητές!

 
Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦΟΒ:

'«Φίλοι του Ολυμπιακού.

Μετά την Γενική Συνέλευση, την Συνέντευξη τύπου της Διοίκησης του ερασιτέχνη και την αναμονή του κ. Νταόπουλου, εκφράζουμε την ικανοποίηση μας, την χαρά μας για τις πολύ θετικές και αισιόδοξες προοπτικές της αγαπημένης μας ομάδας. Συγχαίρουμε την Διοίκηση του Ερασιτέχνη για τις μεθοδευμένες και στοχοποιημένες κινήσεις που δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός μας, η κορυφαία επαρχιακή ομάδα στη χώρα μας με τον περισσότερο κόσμο και εισιτήρια, αποκτά και πάλι κύρος και ανάστημα. Οι δύο μεγάλες ποδοσφαιρικές πόρτες φίλων και συμμάχων που είχαμε αναφέρει πριν 3 μήνες, ότι το καλοκαίρι θα ανοίξουν, αυτό επετεύχθη, δίνοντας στον κόσμο του Ολυμπιακού δύναμη, πίστη και συσπείρωση. Δηλώνουμε ευθαρσώς και εντίμως ότι η αγαπημένη μας ομάδα σε δυο χρόνια θα αγωνίζεται στα σαλόνια της super league 1 και πάλι θα γεμίζουμε μόνοι μας το Πανθεσσαλικό, θα γονατίζουμε κάποιες ψευτομεγάλες ομάδες της Αθήνας και Θεσ/κης και κάποιοι θα ξαναβλέπουν εφιάλτες.

Επειδή είμαστε Ολυμπιακός Βόλου, επειδή στα δύσκολα συσπειρωνόμαστε, επειδή είμαστε η πιο αδικημένη και πονεμένη ομάδα, αφού κάποιοι πολιτικοί αλήτες και απατεώνες από ομάδα της Ευρώπης μας εξαφάνισαν από το χάρτη. Στέλνουμε το μήνυμα της συμπαράστασης στην ομάδα μας, στην Διοίκηση και στο προπονητικό team.

Θα οικοδομήσουμε τις σχέσεις με όλους που στο παρελθόν συγκρουστήκαμε για την ομάδα μας, είτε είναι κόμματα, βουλευτές, Δημοτική αρχή και δηλώνουμε την όλη μας καλή διάθεση για συμφιλίωση και σχέσεις ειλικρινείς και ανθρώπινες. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με κανέναν. Τέλος να γνωρίζουνε όλοι ότι οι ψυχές μας είναι πιο βαθιά από τις πληγές μας και προχωράμε μπροστά με αισιοδοξία και υπομονή.

Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...