Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Να κρατήσουμε ζωντανό τον Ολυμπιακό!


Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο στον Ολυμπιακό Βόλου, όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη θα έχει τις τελευταίες επαφές με άτομα που θέλουν να βοηθήσουν τον σύλλογο και στη συνέχει θα «τρέξουν» μια σειρά από θέματα άμεσης προτεραιότητας. 

 Αυτά τόνισε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Τσεκούρας, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην καθιερωμένη καλοκαιρινή συνάντηση των παλαιμάχων του Ολυμπιακού Βόλου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Σουτραλί Αγριάς. 

Ο Νίκος Τσεκούρας, πήρε το λόγο και μίλησε στους παλαίμαχους του Ολυμπιακού, ζητώντας τη στήριξή τους στο νέο ξεκίνημα που θα επιχειρήσει η ομάδα από τη Γ’ Εθνική, ενώ εξέφρασε την πίστη του, ότι ο Ολυμπιακός στηριζόμενος σε υγιείς βάσεις, θα βάλει φέτος τα θεμέλια για να επιστρέψει δυνατός στις επαγγελματικές κατηγορίες. 

Αναλυτικά τα όσα τόνισε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη: 

«Θέλω να σας μεταφέρω τους χαιρετισμούς όλου του διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη. Χαίρομαι πάρα πολύ που είστε όλοι εδώ. Ο Ολυμπιακός Βόλου για άλλη μία φορά, δυστυχώς, δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και μετά από τρία χρόνια υποβιβάστηκε ξανά στη Γ’ Εθνική. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε την ομάδα ζωντανή. Στην εκδήλωση για τα 85 χρόνια του συλλόγου τονίσαμε ότι θα δώσουμε μεγάλη έμφαση στους Βολιώτες ποδοσφαιριστές. Αυτό, πλέον, είναι δεδομένο. Θα έρθουν στην ομάδα ποδοσφαιριστές που θα έχουν ποδοσφαιρικές ικανότητες και θα δώσουμε βαρύτητα στα νέα παιδιά. Πρέπει ο Ολυμπιακός Βόλου να ξαναγίνει μεγάλος. Περιμέναμε αρκετά, μήπως και εμφανιστεί κάποιο άτομο που θα αναλάβει εξ ολοκλήρου τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Έχουμε κάποιες επαφές, οι οποίες θα οριστικοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα. Είμαι βέβαιος 100%, ότι ο Ολυμπιακός θα πάει πολύ καλά στο νέο πρωτάθλημα. Είμαι αισιόδοξος γι’ αυτό. Είναι ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου να χτίσει μία ομάδα, η οποία θα στηρίζεται σε γερές βάσεις. Είναι γεγονός ότι χρειάζονται πολλά χρήματα για να κάνεις πρωταθλητισμό. Από Δευτέρα σηκώνουμε μανίκια και αρχίζουμε δουλειά. Θα επιλέξουμε τον προπονητή, θα μιλήσουμε με ποδοσφαιριστές, σε πρώτη φάση με τους Βολιώτες παίκτες που έπαιζαν πέρυσι στην ομάδα, ενώ θα κάνουμε συζητήσεις και με Βολιώτες ποδοσφαιριστές που έπαιζαν σε συλλόγους εκτός Βόλου. Θα πρέπει να αρχίσουμε να φτιάχνουμε τη βάση του Ολυμπιακού. Εννοείται, ότι θα αποκτήσουμε και 6-7 έμπειρους ποδοσφαιριστές, επιπέδου Β’ Εθνικής, προκειμένου η ομάδα να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός σε κάθε παιχνίδι θα παίζει για να κερδίζει. Θα χρειαστώ τη βοήθειά όλων όσων αγαπούν τον Ολυμπιακό. Θέλουμε τους παλαιμάχους κοντά μας. Βλέπω, ότι οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού αγαπούν τον σύλλογο, είναι κοντά στην ομάδα και νομίζω ότι κάποιοι από σας μπορείτε να πλαισιώσετε το ποδοσφαιρικό τμήμα. Θα είναι μεγάλη χαρά για εμάς να υπάρχει η βοήθεια των παλαιμάχων στο νέο ξεκίνημα. Γιατί γνωρίζω ότι όλοι σας αγαπάτε αυτόν το σύλλογο, τον οποίο τιμήσατε φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα και δίνοντας την ψυχή σας μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θα χαθεί, θα ζήσει και θα μεγαλουργήσει και πάλι».

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...