Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Δεν έφτασε ο βαθμός!

 O Ολυμπιακός πήρε έναν βαθμό στην Λάρισα μετά το 0-0 με την τοπική ΑΕΛ ,αλλά δεν ήταν αρκετός.

Η ομάδα μας πλέον βρίσκεται 5 βαθμούς από την ζώνη σωτηρίας (και πιο συγκεκριμένα από τον Πιερικό) και με 3 αγώνες να απομένουν βρίσκεται με το ένα πόδι στην Γ΄Εθνική.

Σε ένα παιχνίδι ροντέο με πάρα πολλές ευκαιρίες ,ο Ολυμπιακός είχε την δυνατότητα να κάνει την υπέρβαση αλλά δεν ήταν εύστοχος όταν και εκεί που έπρεπε.


O Ολυμπιακός πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση απέναντι στην διεκδικήτρια του τίτλου ΑΕΛ και μάλιστα θα μπορούσε να φύγει και με το τρίποντο από το Αλκαζάρ σε περίπτωση που οι τελικές μας ήταν λίγο πιο προσεκτικές.

 Το παιχνίδι ήταν ανοικτό ,με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, και μπορούμε να πούμε πως ο Ολυμπιακός (όπως θα δείτε και στο βίντεο) είχε τις πιο κλασσικές ευκαιρίες συγκριτικά με τους γηεδούχους.

 

ΑΕΛ (Π. Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Μπέρτος, Μαξιμένκο, Ραμίρεζ (62’ Μιλτιάδης), Κολομπίνο (46’ Κ. Παπαγεωργίου), Γιάκος (46’ Τσουμάνης), Όγκμποε, Νικολιάς (53’ Μαυριάς), Γλυνός (62’ Νίνο)

Ολυμπιακός Βόλου (Τ. Καβακάς): Ξενοδόχοβ, Παπακώστας, Κουντουριώτης, Μαρκοπουλιώτης, Κόλα, Μάνγκα, Φιλίποβιτς, Ξύδας (74’ Χατζής), Βερνάρδος, Σιαφά, Κότος (53’ Ντιαμπί)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...