Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Έτοιμες για τον τελικό οι Κορασίδες!


Η ομάδα μπάσκετ κορασίδων του Ολυμπιακού Βόλου θα παίξει σήμερα στο κλειστό του Αγίου Θωμά στη Λάρισα στις 6.15 μ.μ. τον πρώτο τελικό του Πανθεσσαλικού πρωταθλήματος με αντίπαλο την ισχυρή ομάδα των Αετών Λάρισας.

Οι νεαρές «ερυθρόλευκες» με υψηλό ηθικό και καλή ψυχολογία, έχουν αποκλειστικό στόχο τη νίκη τόσο στον αγώνα της Λάρισας, όσο και στον επαναληπτικό αγώνα στον Βόλο την ερχόμενη Κυριακή στις 2μ.μ. στο ΕΑΚ του Βόλου, προκειμένου να κατακτήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Θεσσαλίας.

Στη Λάρισα, η αποστολή θα ταξιδέψει με πούλμαν με επικεφαλής τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Νίκο Τσεκούρα, τον αντιπρόεδρο κ. Κυριάκο Κυριακόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα κ. Δημήτρη Μουρτζίνο, τον χορηγό (ΑΝΑΣΣΑ) και έφορο του τμήματος κ. Δημήτρη Καραστάθη και τον γιατρό της ομάδας κ. Στέλιο Πολύζο.

Οι προπονητές Ελένη Παπαθανασίου και Κώστας Δέρβος θα συμπεριλάβουν στην αποστολή τις καλαθοσφαιρίστριες Βασιλική Σιουμουρέκη, Κατερίνα Πολύζου, Δέσποινα Καραστάθη, Μαρίνα Κοτοπούλη, Σμαράγδα Λογοδότη, Αναστασία Ράπτη, Λυδία Δαλαμάγκα, Κατερίνα Δραγατζίκη, Μαριτίνα Νιφόρου και Αναστασία Πολύζου.

Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου εύχεται στις αθλήτριες και στους προπονητές καλή επιτυχία στους δύο τελικούς και πιστεύει πως η νέα γενιά καλαθοσφαιριστριών της ομάδας, θα φέρει στον σύλλογο τον δεύτερο φετινό τίτλο μετά την αήττητη κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Μαγνησία.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...