Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Είναι αργά για δάκρυα...!


 Ο Ολυμπιακός ήταν σχετικά καλός , προηγήθηκε δύο φορές του Πιερικού ,αλλά η "looser" νοοτροπία έκανε και πάλι το..."θαύμα" της και η ομάδα μας στο 92' έχασε κάθε ελπίδα παραμονής στην κατηγορία.

Μετά το 2-2 στην Κατερίνη ,το μοναδικό που περιμένουμε είναι και ο μαθηματικός υποβιβασμός του Ολυμπιακού ,σε μία χρονιά "εφιάλτη" για κάθε ερυθρόλευκο φίλαθλο. Oι παίκτες του Τίμου Καβακά είχαν σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρουν. Δύο φορές με τον Βερνάρδο (ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων» είχε σουτ στο δοκάρι και έχασε ένα ανεπανάλητπο τετ α τετ με τον Γαλάνη), μία με τον Κότος και μία με τον Κουντουριώτη.

Ακόμη και στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το γκολ της ισοφάρισης του Πιερικού στο 55’ μετά από πολλά απίτευτα αμυτνικά λάθη, οι «ερυθρόλευκοι» δεν πτοήθηκαν, έπαιξαν επιθετικά, κυνήγησαν το δεύτερο γκολ και το πέτυχαν, με ένα καταπληκτικό τέρμα του Σέζαρ Κότος στο 72’. Μάλιστα, στο 85’ ο Σιαφά έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει και να «κλειδώσει» τη νίκη για τον Ολυμπιακό. Ο Πιερικός όμως ισοφάρισε με τον Κανούλα , στέρησε από τον Ολυμπιακό ένα τεράστιο «τρίποντο», αλλά και τη δυνατότητα στους «ερυθρόλευκους» να παλέψουν μέχρι τέλους για την παραμονή στη Σούπερ Λιγκ 2.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...