Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Επιτέλους νίκη με μικρό αντίκρισμα!


Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τρίποντο απέναντι στον "λειψό" ΑΟ Τρικάλων ,αλλά δεν μείωσε ουσιαστικά την διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού.

Τα άλλα αποτελέσματα δεν ήταν ιδιαίτερα ευνοϊκά με αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι να απέχουν 5 βαθμούς από τον Απόλλων Λάρισας που βρίσκεται πάνω από την ζώνη και να απομένουν μόλις 4 παιχνίδια.




Ο Καβακάς παράταξε τον  Ξενοδόχοβ κάτω από τα δοκάρια, ενώ αριστερά στην άμυνα ήταν  ο Παπακώστας, δεξιά ο Γραικός και στο κεντρικό δίδυμο οι Φιλίποβιτς και Μαρκοπουλιώτης. Κόλα και Ντιαμπί ήταν τα δύο “εξάρια”, με τον Βερνάρδο να κινείται μπροστά από αυτούς, σε ρόλο επιτελικού χαφ ή, καλύτερα, “κρυφού φορ”. Στις πτέρυγες αγωνίστηκαν οι Ξύδας και Κουντουριώτης και στην κορυφή της αναμέτρησης ήταν ο Όσκαρ Σιαφά.

Το παιχνιδι κύλισε ως αναμενόταν με τον Ολυμπιακό να κυριαρχεί στο παιχνίδι και να παίζει μονότερμα τον αποδυναμωμένο ΑΟΤ. Η ομάδα μας προηγήθηκε στο 35 με πέναλτι του Ξύδα ,ενώ στο 64' ο Κότος διπλασίασε τα τέρματα των ερυθρολεύκων.
Οι "Τρικαλινοί" δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Ξενοδόχοφ

Ολυμπιακός Βόλου (Καβακάς): Ξενοδόχοβ, Παπακώστας (77′ Χατζής), Γραικός (58′ Γκαργκαλατζίδης), Φιλίποβιτς, Μαρκοπουλιώτης, Κόλα, Ντιαμπί (58′ Κότος), Ξύδας (77′ Κατσούκης), Σιαφά (86′ Πέλκας), Κουντουριώτης, Βερνάρδος. 

Τρίκαλα (Καλογιάννης): Περλιέσι, Ντιαλόσι, Φουτσίνι, Γκοβίνας, Ευθυμίου, Ζησόπουλος (90′ Κλεμέντε), Ιωαννίδης, Μυλόπουλος (68′ Γκιντέκε), Νιάρος, Ριζογιάννης, Σανδραβέλης.



Κάρτες:  Ξύδας

Ο «κόραξ» του αγώνα
Καλός ο Γιουματζίδης

Μας άρεσε....

Ο Κουντουριώτης δείχνει σημεία ζωής...
Δεν μας άρεσε...
 
Η προσέλευση του κόσμου του Ολυμπιακού που δείχνει απογοητευμένος

Οι δηλώσεις των προπονητών....




Καβακάς: «Κερδίσαμε ένα παιχνίδι δίκαια, παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο. Κανείς δεν θα μας πει μπράβο για το παιχνίδι που κερδίσαμε και δεν το λέω υποτιμητικά. Το λέω γιατί οι ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα στα Τρίκαλα είναι αξιέπαινα παιδιά. Ήρθαν αυθημερόν μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες για να παίξουν κάθε παιχνίδι και να τελειώσουν το πρωτάθλημα με ψηλά το κεφάλι. Σ’ αυτό το παιχνίδι κανένας δεν θα πει μπράβο για τη νίκη που κάναμε. Απεναντίας θα δίναμε περισσότερη τροφή για σχόλια αν δεν κερδίζαμε. Κάναμε το αυτονόητο, αυτό που έπρεπε, κερδίσαμε και συνεχίζουμε βλέποντας το επόμενο παιχνίδι που έρχεται.

Δυστυχώς κάποια αποτελέσματα δεν μας βόλεψαν για να φανεί και περισσότερο η νίκη μας αλλά συνεχίζουμε. Έχουμε τις μαθηματικές ελπίδες μας. οπότε συνεχίζουμε μέχρι τέλους.

Καλά που είχαμε ρεπό και ξεκουραστήκαμε την περασμένη εβδομάδα αφού δεν είχαμε παιχνίδι μεσοβδόμαδα. Είμαστε μία ομάδα πολύ ταλαιπωρημένη, λόγω των αναβολών και των συνεχόμενων παιχνιδιών. Χρειαζόταν να διασφαλίσουμε πρώτα το παιχνίδι και στη συνέχεια να διαχειριστούμε την κούραση κάποιων παιδιών, όσο μπορούμε και κάποια έχουν κάρτες και έπρεπε να τα προφυλάξουμε. Είμαστε ευχαριστημένοι πάντως από την εμφάνιση της ομάδας. Τώρα το παιχνίδι με την ΑΕΛ, που προς το παρόν έχει οριστεί για την ερχόμενη Κυριακή 17 Απριλίου και μετά το παιχνίδι με τον Πιερικό στην Κατερίνη.Είναι δύο παιχνίδια που θα κρίνουν αν θα παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία ή όχι. Ξεκάθαρα. Τα παιχνίδια τελειώνουν. Ευελπιστούμε ότι θα παρουσιαστούμε φρέσκοι και έτοιμοι, με καθαρό μυαλό και γνωρίζοντας τη σημασία και την αναγκαιότητα των παιχνιδιών αυτών»»




 


 


Μικρά&πικάντικα
  • H μικρή προσέλευση κόσμου ήταν η αφορμή να εκδώσουν ανακοίνωση οι οργανωμένοι:

    "Ολυμπιακός Βόλου – Τρίκαλα 2-0 13/4/22Αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ακόμα λιγότερος κόσμος και από κάτι φιλικά στα περίχωρα του Βόλου Αύγουστο μήνα. Εκεί καταντήσατε τον Ολυμπιακό Βόλου.Ευχόμαστε λευτεριά στην αγαπημένη μας ομάδα και θα τον βρούμε τον δρόμο μας…

     
  • Πριμ 30.000 ευρώ υποσχέθηκε ο Ε.Τσιμπανάκος σε περίπτωση νίκης σε Λάρισα και Κατερίνη



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...