Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Ναι ρε Ολυμπιακάρα!

Ανέλπιστο τρίποντο πήρε ο Ολυμπιακός στο 88' κόντρα στην Ξάνθη!

Καλύτερη στο β' μέρος η ομάδα μας κέρδισε με 1-0 την Ξάνθη με γκολ κεφαλιά του Βερνάρδου από κεφαλιά ασίστ του Μαρκοπουλιώτη και ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον!




Ο Καβακάς παράταξε τον Ολυμπιακό με δύο κεντρικούς αμυντικούς , τους Φιλίποβιτς και Στάμου και τον Σκοπελίτη ως  αριστερό αμυντικό και τον Γραικό ως δεξιό.
Ο Κόλα με τον Μάνγκα  ήταν αμυντικά χαφ ενώ ως επιτελικός μέσος έπαιξε ο Ντοσάντος με Κουντουριώτη και Ξύδα στα πλάγια. Το τέρμα υπερασπίστηκε ο Ξενοδόχοφ ενώ φορ ήταν ο Βερνάρδος.

Γενικά παίχτηκε ένα μέτριο παιχνίδι με αρκετά δυνατές μονομαχίες.Τόσο οι δύο ομάδες αλλά και το γήπεδο δεν βοήθησαν στο να παιχτεί στρωτό ,ελκυστικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός κινήθηκε στρατηγικά σωστά ,αφού έπρεπε επιτέλους πρωταρχικά να κρατήσει το μηδέν στην εστία του.Σε αυτό βοήθησε αρκετά ο Ξενοδόχοφ αφού στο πρώτο μέρος η Ξάνθη ήταν η ομάδα που είχε τις πιο επικίνδυνες φάσεις στην εστία του. Ο Ολυμπιακός δεν είχε ουσιαστικά τελική φάση εκτός κάποια επικίνδυνα γεμίσματα που όμως δεν έφταναν σε επιθετικό παίκτη της ομάδας μας.

Στο β΄μέρος η εικόνα άλλαξε.Οι παίκτες ήταν πιο δυναμικοί ,έμπαιναν πρώτοι στην μπάλα και είχαν κατοχή αλλά και αρκετά γεμίσματα στην περιοχή του Ίτσο.Μπορούμε να πούμε πως σε όλο το β΄μέρος ο Ξενοδόχοφ ήταν ,με εξαίρεση μία δύο ακίνδυνες φάσεις, θεατής του αγώνα. Ο Ολυμπιακός είχε τρεις τελικές που θα μπορούσαν δυνητικά να μετατραπούν σε γκολ για να φτάσουμε στο 88' όταν ο Σιαφά έκανε το γύρισμα ο Μαρκοπουλιώτης έκανε την κεφαλιά ασίστ προς τον Βερνάρδο και αυτός με κεφαλιά στην κενή εστία έκανε το τελικό 1-0 που πανηγυρίστηκε ξέφρανα παίκτες και φιλάθλους.

Ολυμπιακός Βόλου (Καβακάς): Ξενοδόχοβ, Γραικός, Στάμου, Φιλίποβιτς, Σκοπελίτης, Κόλα (70’ Κότος), Μάνγκα (55’ Μαρκοπουλιώτης), Ντος Σάντος (70’ Γκαργκαλατζίδης),  Βερνάρδος (94’ Παπακώστας), Κουντουριώτης (46’ Σιαφά), Ξύδας

Ξάνθη (Ανυφαντάκης): Ίτσο, Μιχαήλ (81’ Μπάτζιος), Γκάβριτς (63’ Τσιλιγγίρης), Θυμιάνης, Δεληγιαννίδης, Κρητικός, Ουνγιαλίδης, Αλί Μπαμπά, Γκινσάρι, Παπάζογλου, Δόρης



Κάρτες:  93' Γραικός - 85' Γκάβριτς 

Ο «κόραξ» του αγώνα
O Βρέσκας ήταν εκνευριστικός χωρίς να κάνει κάποιο εσκεμμένο λάθος εις βάρος κάποιας ομάδας.

Μας άρεσε....

Oι παίκτες μας δεν έμαθαν ξαφνικά μπάλα ,ούτε ο Καβακάς κούνησε κάποιο μαγικό ραβδάκι.Η διαφορά με τα προηγούμενα παιχνίδια ήταν πως ίσως για πρώτη φορά οι περισσότεροι έπαιξαν με περισσότερο πάθος ,πήγαιναν στην μπάλα πρώτοι και αυτό οδήγησε στην νίκη


Δεν μας άρεσε...
 
Ο κόσμος ήταν λιγότερος από το παιχνίδι με την Καρδίτσα


Οι δηλώσεις των προπονητών....




Καβακάς: «Είναι μία πάρα πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Οι ποδοσφαιριστές ήταν συγκεντρωμένοι και ακολούθησαν τις εντολές και το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει αυτό το διήμερο που δουλέψαμε μαζί. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ήταν πιο επιθετική, πηγαίναμε πρώτοι στις δεύτερες μπάλες, ήμασταν πιο αποφασιστικοί κάτι που δεν είχαμε στο πρώτο ημίχρονο.

Γενικότερα, έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και αυτό που κρατάμε είναι οι τρεις βαθμοί. Βάζουμε το κεφάλι κάτω γιατί ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα ξεκουραστούμε και θα δουλέψουμε γι’ αυτό το παιχνίδι.

Είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει πολλά πράγματα ένας προπονητής όταν αναλαμβάνει μία ομάδα μεσούσης της περιόδου. Δεν υπάρχει ο χρόνος. Αυτό που θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε είναι η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και να βάλουμε 2-3 στοιχεία στην ομάδα, δουλεύοντας με όλο το έμψυχο δυναμικό. Είμαστε πεπεισμένοι πως η ομάδα μας θα σωθεί»».

Ανυφαντάκης: «».


 


 


Μικρά&πικάντικα
  • Περίπου 400-500 φίλοι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν στις κερκίδες της Νεάπολης.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...