Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Χαστούκι και από τον συνονόματο!


Παρά την παραλίγο ανατροπή η ομάδας μας γνώρισε νέα ήττα από την β' ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς και μπήκε ,τουλάχιστον, προσωρινή....ταφόπλακα στα όνειρα για βαθμολογική ανάκαμψη.

Ο Ολυμπιακός παραμένει καθηλωμένος στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας , ενώ περιμένει τα αυριανά παιχνίδια για το ενδεχόμενο να αυξηθεί η διαφορά από την «σωτήρια» 13η θέση.




Ο Βούζας παράταξε τον Ολυμπιακό με δύο κεντρικούς αμυντικούς , τους Φιλίποβιτς, και Στάμου και τον Παπακώστα δεξιά και τον Μανάβοφ αριστερά στην άμυνα.
Ο Κόλα ήταν αμυντικό χαφ ενώ πιο μπροστά ήταν ο Ντος Σάντος ενώ Κουντουριώτης Κατσούκης και Κότος έπαιξαν ως επιθετικά χαφ με τον Βερνάρδο να παίζει και πάλι φορ.
Η ομάδα του Πειραιά ,γρήγορη και αθλητική ,προηγήθηκε μόλις στο 5΄με σουτ του Μαρίνου εκτός περιοχής που άφησε «άγαλμα» τον Ξενοδόχοφ. Ο Ολυμπιακός μας πίεσε και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ τόσο στο 16΄με τον Βερνάρδο όσο και στο 30΄σε δύο διαδοχικά κόρνερ που κέρδισε σε φάσεις καρμπόν με τον Τζολάκη να σώσει πάνω στην γραμμή.Όμως μετά το δεύτερο σώσιμο η ομάδα του Πειραιά έβγαλε μια γρήγορη αντεπίθεση με τελικό αποδέκτη τον Σουρλή που μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Ξενδόχοφ.

Ο Ολυμπιακός μείωσε πολύ γρήγορα με κεφαλιά του Φιλίποβιτς μετά από κόρνερ του Κόλα.
Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 59΄ισοφάρισε όταν μετά από πολιορκία της περιοχής των φιλοξενούμενων η μπάλα κατέληξε στον Βερνάρδο και αυτός με ευθύβολο σουτ σκόραρε.
Και εκεί που κόσμος και ομάδα έδειξε να αναθαρρεί για να πετύχει την ολική ανατροπή ,στην επόμενη σχεδόν φάση ο Πινάκας έκανε μετά από συνδυασμό το 2-3 που ήταν και το τελικό σκορ.Από εκει και έπειτα ο Ολυμπιακός μας είχε μια εκτέλεση φάουλ του Μανάφοφ στο οριζόντιο δοκάρι .


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Βασίλης Βούζας): Ξενοδόχοβ, Μανάφοβ, Φιλίποβιτς, Στάμου, Παπακώστας, Κόλα (59′ Μάνγκα), Ντος Σάντος, Κότος (82′ Ντιαμπί), Κατσούκης (59′ Ξύδας), Βερνάρδος, Κουντουριώτης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ (Αριέλ Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Σαπουντζής (63′ Τσέλιος), Καρμπόβνικ, Μπαγκαλιάννης, Καλογερόπουλος, Μαρίνος, Κωστή (90′ Ντόι), Σουρλής, Πινακάς (82′ Νταμπό).



Κάρτες:   63' Παπακώστας ,93' Φιλλίποβιτς - 20' Καρμπόβνικ ,48' Μπαγκαλιάννης ,55' Καλογερόπουλος

Ο «κόραξ» του αγώνα
O Βρέσκας δεν έκανε το μοιραίο λάθος

Μας άρεσε....

Η αντίδραση που έβγαλε η ομάδα μας από το 0-2


Δεν μας άρεσε...
 Η αμυντική λειτουργία που και πάλι δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων 



Οι δηλώσεις των προπονητών....




Είπαν:

Βούζας: ««Αγωνιστήκαμε κόντρα σε μία ομάδα με πάρα πολύ καλή ποιότητα, με παίκτες με εξαιρετική φυσική κατάσταση, οι οποίοι αγωνίζονται και σε υψηλότερη κατηγορία. Πάλι βρεθήκαμε γρήγορα πίσω στο σκορ, από δύο δικά μας λάθη. Αντιδράσαμε, μειώσαμε, αυτό μας έδωσε θάρρος, ισοφαρίσαμε, αλλά μετά το τρίτο γκολ που δεχθήκαμε, δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε. Μας στενοχωρεί η ήττα. Χρειαζόμαστε ηλεκτροσόκ. Να αλλάξουμε νοοτροπία. Κάποιοι παίκτες να καταλάβουν ότι αγωνίζονται σε μία ιστορική ομάδα. Όταν όλοι βρουν το ρυθμό τους κι αφού διορθώσουμε λάθη και προβλήματα θα γίνουμε καλύτεροι. Σήμερα ενσωματώσαμε τους Μάνγκα και Ξύδα. Χρειαζόμαστε προπονήσεις τακτικής. Ακολουθούν συνεχόμενα παιχνίδια, την Τετάρτη με τα Τρίκαλα και την ερχόμενη Κυριακή έχουμε κι άλλο ματς, να μαζευτούμε ως ομάδα. Εξάλλου για εμάς δεν μπορεί να πάει πιο κάτω.Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και να σταματήσουμε να δεχόμαστε αστεία γκολ».

Ιμπαγάσα : «

 


Μικρά&πικάντικα
  • Νταόπουλος και Τσιμπανάκος παρακολούθησαν όρθιοι το παιχνίδι από το πέταλο της Νεάπολης
  • Προκλητικοί ήταν οι παίκτες του Πειραιά προς τους φιλάθλους της ομάδας μας.Μάλιστα ο Νταμπό ο οποίος προκάλεσε την αποβολή του Φιλλίποβιτς είχε κατά την προθέρμανση «θερμό επεισόδιο» με την κερκίδα κατά την προθέρμανση όταν στο 2-3 έκανε άσεμνες χειρονομίες.


 

 

 






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...