Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Επιστροφή στην...μιζέρια!


Επιστροφή στην ζοφερή πραγματικότητα για την ομάδα μας μετά την νέα ήττα εντός έδρας από τον Πανσερραϊκό που ίσως αποδειχτεί και μοιραία.

Μετά το ευχάριστο διάλλειμα και το τρίποντο στα Τρίκαλα ,ο Ολυμπιακός σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να παίξει με νύχια και με δόντια, αποδείχτηκε κατώτερος των περιστάσεων και έχασε από την ομάδα των Σερρών με 1-2.

Η ομάδα μας πλέον βρίσκεται στην προτελευταία θέση και πρέπει να με κάποιο τρόπο να βρει ανέλπιστα τρίποντα για να «σώσει» την κατηγορία.




Ο Βούζας παράταξε τον Ολυμπιακό με δύο κεντρικούς αμυντικούς , τους Μαρκοπουλιώτη και Στάμου και τον Μανάβοφ ως  αριστερό αμυντικό και τον Γραικό ως δεξιό.
Ο Ντιαμπί με τον Μάνγκα  ήταν αμυντικά χαφ ενώ ο Ντος Σάντος έπαιξε σε ρόλο δεκαριού.Οι  Κουντουριώτης, και Σκοπελίτης ήταν τα δύο πλάγια επιθετικά χαφ με τον Βερνάρδο να παίζει ως φορ.Το τέρμα υπερασπίστηκε ο Βούγιοβιτς.

Στο πρώτο μέρος έγινε ένα μέτριο προς κακό παιχνίδι με πολύ λίγες φάσεις.Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν έδειχνε ικανός να απειλήσει ουσιαστικά τον αντίπαλό του.Η ομάδα των Σερρών είχε πιο «καθαρές» ευκαιρίες στο 35΄και στο 37' με δύο καλά σουτ να απειλούν την εστία του Βούγιοβιτς.

Στο β΄μέρος έφαγε γκολ με την έναρξη του παιχνιδιού ,πριν προλάβει ο λίγος κόσμος που βρέθηκε στην Νεάπολη να γυρίσει από τις....τουαλέτες. Ο Κανίς μέσα από την περιοχή σούταρε προς την εστία, ο Βούγιοβιτς μπλόκαρε ωστόσο η μπάλα σύμφωνα με την γνώμη του β’ βοηθού και του Βάτσιου είχε περάσει την γραμμή.

Στο 58' ο Ολυμπιακός απάντησε όταν ο Κουντουριώτης μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα.Σε 4 λεπτά όμως οι φιλοξενούμενοι ξαναπροηγήθηκαν μετά από κόρνερ και κεφαλιά του Παπαβασιλείου.Ο Ολυμπιακός και πάλι έδειξε αδύναμος να βγάλει οποιαδήποτε αντίδραση ,ιδίως μετά την αποχώρηση του «κάτι σαν δεκάρι» του Ντος Σάντος.Τις ευκαιρίες στην αντεπίθεση τις είχε και πάλι η ομάδα των Σερρών .


Ολυμπιακός Βόλου: Βούγιοβιτς, Γραικός (71’ Κατσούκης), Μανάφοβ, Μαρκοπουλιώτης, Στάμου, Μανγκά (83’ Νάνι), Ντιαμπί (56’ Κότος), Ντος Σάντος (56’ Σιαφά), Κουντουριώτης, Σκοπελίτης, Βερνάρδος

Πανσερραϊκός: Καβουσάκης, Καρασαλίδης, Κασμερίδης, Ζέρης, Πίντο, Μαρκιόνι, Κρητικός (65’ Καραμπέρης), Μέσσι (79’ Βάντερσον), Κόντσι (71’ Ντίαζ), Κανίς, Παπαβασιλείου (79’ Έππας)



Κάρτες:  52' Ντος Σάντος - 39' Κόντσι , 69' Μαρκιόνι , 73΄Κασμερίδης,93' Καρασαλίδης

Ο «κόραξ» του αγώνα
O Βάτσιος δεν είχε δύσκολα σφυρίγματα .Το πρώτο γκολ της ομάδας των Σερρών ελέγχθηκε από τον βοηθό Διπλάρη ο οποίος υπέδειξε το γκολ.

Μας άρεσε....

Ο Σκοπελίτης έδειξε πως είναι ο μοναδικός που κατάλαβε πόσο πολύ μπορεί να στοιχίσει η συγκεκριμένη ήττα στον Ολυμπιακό.


Δεν μας άρεσε...
 
Η άμυνα είναι ο μόνιμος αδύναμος κρίκος της ομάδας.


Οι δηλώσεις των προπονητών....




Είπαν:

Βούζας: «Παρουσιάσαμε πάλι τα γνωστά προβλήματα και την έλλειψη προσοχής στις στατικές φάσεις. Δεχθήκαμε ένα γκολ και εκεί που είχαμε ισορροπήσει το παιχνίδι, αμέσως με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου πάλι είχαμε στιγμή αδράνειας και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Ο αντίπαλος ήθελε πιο πολύ το παιχνίδι, ήταν πιο δυνατός στις μονομαχίες, κέρδισε τις περισσότερες διεκδικούμενες μπάλες και όπως είναι λογικό και επόμενο, δεν είχαμε τη δυνατότητα να πετύχουμε έστω ένα γκολ για να ισοφαρίσουμε και να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας. Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να καταλάβουν ότι τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα και θα πρέπει να δίνουν το 100% των δυνάμεών τους, για να μπορέσουν να είναι ανταγωνιστικοί και να παίρνουν βαθμούς σ’ αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα.

Δυστυχώς, κάνουμε ένα βήμα μπροστά και μετά κάνουμε ένα ή δύο πίσω. Προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ για να έχουμε και ξεκούραστα πόδια και να είναι και αυτοί ικανοποιημένοι. Αλλά δείχνουν κάποιοι πως δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας και γενικά την πίεση που υπάρχει.

Συνεχίζουμε, έχουμε πάλι δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη, θα πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε με πολύ πάθος τους βαθμούς της νίκης ή της ισοπαλίας. Είμαστε απογοητευμένοι και προσπαθούμε να αλλάξουμε ακόμη περισσότερο τη νοοτροπία, γιατί τα πράγματα δυσκολεύουν όσο περνούν οι αγωνιστικές, τα περιθώρια στενεύουν και πρέπει να καταλάβουν όλοι, ότι παιχνίδι που έρχεται δεν ξαναέρχεται. Οπότε, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε ότι κάνουμε και στο πώς παίζουμε».


 


Μικρά&πικάντικα
  • Δέκα φίλοι του Πανσερραϊκού φιλοξενήθηκαν στην κερκίδα.Μάλιστα πριν τον αγώνα βρέθηκαν μαζί με φίλους του Ολυμπιακού για να ανταποδοθεί η φιλοξενία του πρώτου γύρου
  • Ο Ξύδας ήταν να ξεκινήσει το παιχνίδι και μάλιστα δηλώθηκε στην αρχική ενδεκάδα.Ο παίκτης που αντιμετωπίζει συχνά προβλήματα τραυματισμών δυστυχώς στην προθέρμανση ένιωσε ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...