Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Έχασε την...«μπάλα» η ΠΑΕ,απάντησαν οι οργανωμένοι!


Μηνύει τους...σχολιαστές του facebook η ΠΑΕ σύμφωνα με ανακοίνωσή της!

Η ΠΑΕ φαίνεται να έχει χάσει την....«μπάλα» αφού ανακοίνωσε πως ...μήνυσε σχολιαστές του...facebook.! H ανακοίνωση:

«Σχετικά με ανυπόστατα σχόλια, τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, τα οποία αναρτήθηκαν σε διάφορα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, με σκοπό να βλάψουν την ομάδα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου τονίζει προς πάσα κατεύθυνση τα εξής:

Η ΠΑΕ έχει ήδη κινηθεί σήμερα το πρωί νομικά και έχει απευθυνθεί στο αρμόδιο τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, αλλά και στις δικαστικές αρχές και όλοι αυτοί θα κληθούν να αποδείξουν τα γραφόμενά τους.

Στα χέρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου υπάρχει φωτογραφικό υλικό.

Η ΠΑΕ δεν ανέχεται τέτοιου είδους συμπεριφορές και από εδώ και στο εξής θα είναι αμείλικτη.»


Οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού Βόλου δεν άφησαν αναπάντητη την ανακοίνωση που εξέδωσε η βολιώτικη ΠΑΕ και ανέφερε πως θα κινηθεί νομικά κατά όσων αναφέρονται απαξιωτικά για την ομάδα στα social media.

Αναλυτικά η κοινή ανακοίνωση των Austrian Boys και VATOS LOCOS:

«Είμαστε από το 2004 το πιο ζωντανό κομμάτι του Ολυμπιακού Βόλου. Έχουμε περάσει δύσκολα χρόνια και πάντα ήμασταν εκεί. Σε πέτρινα χρόνια , σε χαρές και σε λύπες. Δεν έχουμε μασήσει σε διάφορες απειλές τα προηγούμενα έτη ,από προηγούμενες διοικήσεις της ομάδας μας, το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν.

Αυτές οι απειλές για δημόσια μηνύματα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν στέκουν. Προκαλούμε την ΠΑΕ να κανει μήνυσή και εμείς θα ανταποδώσουμε με μήνυση σε αυτόν που σχεδίασε την φετινή ομαδα , διότι είναι ΑΜΠΑΛΟΣ , πονάνε τα ματάκια μας και μας έχουν κάνει ρεζίλι σε όλη την ποδοσφαιρική κοινωνία.

Εσείς σε δηλώσεις σας είπατε στην αρχή της χρονιάς πως η ομάδα φέτος θα είναι ανταγωνιστική , πράγμα που ο κόσμος δεν το βλέπει. Γι ‘αυτό σταματήστε να ασχολείστε με τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του απλού κοσμάκη και ΣΩΣΤΕ την παρτίδα.

Είναι η πρώτη ΠΑΕ στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη που για την άσχημη εικόνα της ομάδος εχει ως άλλοθι την συμπεριφορά των οπαδών.

Όσον αφορά για τον χαρακτηρισμό “κωλόπαιδα” στο sport fm από τον νυν υπεύθυνο τύπου της ΠΑΕ ΕΥΘΥΜΗ ΧΟΥΤΑ ( και τον αρθρογράφο της παραπάνω ΓΕΛΟΙΑΣ ανακοίνωσης της ΠΑΕ ) και για το διώξιμο του δημάρχου , εμάς η στάση μας απέναντι του είναι ξεκάθαρη. Εμείς δεν τον γουστάρουμε και δεν θέλουμε ουτε να τον βλέπουμε και το λέμε δημόσια. Όχι σαν εσένα που άλλα λες στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου και κάνεις δημόσιες κωλοτούμπες. Εσύ που απολαμβάνεις την εύνοια του.

Επίσης Να υπενθυμίσουμε ότι τα “κωλόπαιδα” τρέχουν μέσα έξω χρόνια τώρα ανεξαρτήτου κατηγορίας , από την Δ εθνική ως το Βελιγράδι , τα κωλόπαιδα μάζεψαν σε πορείες 10000+ κόσμο το καλοκαίρι του 2011 για να σώσουμε την ομάδα, τα “κωλόπαιδα” ήταν πάντα και παντού παρών για το καλό της ομάδας και ειμαστε οι πρώτοι που αγοράζουμε και εξαντλούμε τα εισιτήρια διάρκειας.=

Τέλος θα θέλαμε να ζητήσουμε από τους παίχτες μας ένα και μόνο πράγμα για τον αγώνα της επόμενης Τετάρτης. Παίξτε με πάθος, ματώστε την φανέλα , βάλτε τα πόδια σας στην φωτιά και φέρτε επιτέλους την χαρά για τον κόσμο που έχετε πικράνει τόσο καιρό. Φέρτε το διπλό.

AUSTRIAN BOYS

VATOS LOCOS»

Η απάντηση του Ευθύμη Χούτα

O Ευθύμης Χούτας, δημοσιογράφος και αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Θεσσαλία» απάντησε επί προσωπικού στην ανακοίνωση των οργανωμένων, διευκρινίζοντας πως η αναφορά του στη ραδιοφωνική του εκπομπή δεν αναφέρονταν στα μέλη των συνδέσμων αλλά σε μεμονομένα άτομα που κάνουν ζημιά στην ομάδα.

Αναλυτικά:

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και όχι ως απολογία, ουδέποτε είχα σκοπό να κατηγορήσω τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου στη ραδιοφωνική εκπομπή την οποία επιμελούμαι στον ΣΠΟΡ FM. Τους σέβομαι, αναγνωρίζω την αγάπη τους για την ομάδα, σε δύσκολες περιόδους και τα όσα προσφέρουν στον σύλλογο.

Ο χαρακτηρισμός ήταν γενικός και αναφερόταν σε άτομα (λίγα ευτυχώς) που με την συμπεριφορά τους δημιουργούν πρόβλημα στην ομάδα. Οι οργανωμένοι και οι επικεφαλής αυτών, ξέρουν να προστατεύουν τον Ολυμπιακό Βόλου, το έχουν αποδείξει και είμαι βέβαιος, πως ταραχοποιά στοιχεία δεν θέλουν να υπάρχουν στους κόλπους τους.

Βρίσκομαι δίπλα στον Ολυμπιακό Βόλου, ως ρεπόρτερ, από το 1990, ανεξαρτήτων διοικήσεων και δεν έχω να αποδείξω τίποτα, στα 30 χρόνια, ως επαγγελματίας δημοσιογράφος».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...