Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Φιλικός...πελάτης!


Νέα ήττα από την Καλαμάτα γνώρισε ο Ολυμπιακός .

Η ομάδα μας εμφανίστηκε καλύτερη σε σύγκριση με το προ ημερών φιλικό που ηττήθηκε με 0-4 αλλά και πάλι εμφάνισε αρκετές αδυναμίες.

Η ομάδα μας ξεκίνησε με τον Βujovic στο τέρμα. Ως δεξί μπακ έπαιξε ο Σκοπελίτης ως αριστερό ο Νa'a και κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν ο Flipovic και ο Μαρκοπουλιώτης. Μπροστά από τον Na'a ήταν ο Οκάν Σουλειμάν και από τον Σκοπελίτη ο Κουντουριώτης.Κόλα και Duarte ήταν τα αμυντικά χαφ ,ο Batrovic κάτι σαν....λίμπερο από το κέντρο και μπροστά , και ο Hasek σε θέση φόρ.

Ο Ολυμπιακός άρχισε στρωτά και καλά το παιχνίδι με δύο καλές ευκαιρίες αλλά πολύ γρήγορα προέκυψαν προβλήματα. Σε μία κατά τα φαινόμενα ακίνδυνη σέντρα ο Σκοπελίτης στην προσπάθεια απομάκρυνσης της μπάλας την έστειλε στην γωνία του Bujovic «γράφοντας» το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Ο Φίλλιπος είναι ένας εξαιρετικός χαφ και εν δυνάμη πολυεργαλείο ,αλλά ως δεξί μπακ χρησιμοποιούταν στο παρελθόν μόνο κατ΄ανάγκη. Και δεν ήταν το αυτογκόλ που προβληματίζει αλλά το γεγονός πως η ομάδα αυτή την στιγμή δεν έχει κανένα δεξί μπακ στο ρόστερ της ,γεγονός ακατανόητο , όπως επίσης δεν έχει κάποιο αριστερό μπακ σε περίπτωση που είτε τραυματιστεί είτε τιμωρηθεί είτε είναι απλά σε...«κακό φεγγάρι» ο Na'a ,ο οποίος είναι γρήγορός ,νέος αλλά όχι κάτι το εξαιρετικό στα αμυντικά του καθήκοντα. Και αυτό φάνηκε στο δεύτερο γκολ της Καλαμάτας όταν σε ρυθμό προπόνησης ο Μαρκόφσκι έστειλε μετά από σέντρα την μπάλα στα δίχτυα του Bujovic που δεν κουνήθηκε καν.

Να συνεχίσουμε με τα....κακώς κείμενα της εμφάνισης. Ο Χάσεκ δείχνει πως είναι μία καλή μεταγραφή αλλά οι τοποθετήσεις του δείχνουν πως δεν είναι φορ. Είναι αξιοσημείωτο πως σε όλο το παιχνίδι η ομάδα δεν "βγήκε" ούτε μια φορά οφ-σάιτ αφού δεν έπαιζε με παίκτη «φουνταριστό».

Όταν βγήκαν από το παιχνίδι oi Χάσεk και Μπάτροβιτς ουσιαστικά εκμηδενίστηκαν οι επιθετικές ενέργειες της ομάδας αφού στο β μέρος η ομάδα μας δεν είχε τελική.

Η ομάδα μας έχει αυτή την στιγμή μοναδικό σέντερ φορ τον Μπέικο που δεν φαίνεται πως θα πάρει πολύ χρόνο συμμετοχή και φέτος και περιμένει τον Siafa που σήμερα έλειπε λόγω υποχρεώσεων με την εθνική του ομάδα ,αλλά να μην ξεχνάμε πως ακόμα δεν έχει μεταγραφεί στον Ολυμπιακό.

Στα του παιχνιδιού...μετά τα δύο γρήγορα γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός που δεν ήταν χειρότερος στην κυκλοφορία της μπάλας κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με πανέμορφο σουτ του Κουντουριώτη.

Από εκεί και πέρα η ομάδα είχε κάποιες στιγμές καλής κυκλοφορίας χωρίς όμως να μπορέσει στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα να καθηλώσει με τις προσπάθειες της τον αντίπαλό της.

Στο β μέρος ο Ντιαμπί πήρε την θέση του Ντουάρτε , ο Βερνάρδος μπήκε αντί του Μπάτροβιτς και ο Ασλανίδης στην θέση του Οκάν ο Χατζηπιρπερίδης αντί του Κουντουριώτη.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Παπακώστας πήρε την θέση του Χάσεκ, ο Χατζής στην θέση του Σκοπελίτη.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...