Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Μπορεί να πάει Βορρά ο Ολυμπιακός;


Μεικτά τα συναισθήματα των φιλών του Ολυμπιακού για την τοποθέτηση της ομάδας μας στον Νότο.

Από την μία δεν θα ζήσουμε τα τοπικά ντέρμπι του Βορρά που θα συγκέντρωναν το ενδιαφέρον των φιλάθλων , από την άλλη ,σε πρώτη τουλάχιστον ανάγνωση , ο Νότιος φαίνεται πιο βατός όμιλος.

Το σκεπτικό τοποθέτησης του Ολυμπιακού στον Νότο ,ήταν πως πέρσι οι ομάδες στην Football League τοποθετήθηκαν αντίστροφα.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μετακομίσει στον Βορρά; Υπάρχει ένα απομακρυσμένο σενάριο που μπορεί.

Αν ο Ασπρόπυργος πάρει άδεια από την ΕΕΑ θα τοποθετηθεί στον Νότο και τότε ίσως μία ομάδα εκ των Καραΐσκάκη ή Ολυμπιακού να πάει στον Βορρά.Αυτό μάλλον θα γίνει με κλήρωση.Πάντως ο Ασπρόπυργος μόνο με ένα μικρό θαύμα μπορεί να εξασφαλίσει άδεια από την ΕΕΑ αφού αρχίζει τις διαδικασίες από αύριο.

Επιπλέον υπάρχει και το πολύ απομακρυσμένο σενάριο της Ρόδου που αν και κέρδισε ασφαλιστικά μέτρα στο διοικητικό εφετείο το να συμμετέχει στην κατηγορία είναι μάλλον δύσκολο.Το μόνο που θα μπορεί να πετύχει είναι η καθυστέρηση της κλήρωσης (που έχει οριστεί για την Τρίτη στις 19:00) ή την καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος ,μέχρι να αποφασίσει η ΕΕΑ πως δεν θα ξαναεξετάσει τον φάκελό της.Επιπρόσθετα η απόφαση του Εφετείου είναι διάτρητη αφού δεν ειδοποιήθηκε η πλευρά του Υπουργείου και δεν παρέστη.

Αν πάντως δια θαύματος και η Ρόδος καταφέρει με κάποιον τρόπο να μετέχει στο πρωτάθλημα ,τότε πολύ πιθανό να δούμε τον Ολυμπιακό στον Βορρά.

Να υπενθυμίσουμε πως στο φετινό πρωτάθλημα δεν θα γίνουν playoff και playout.

Θα υποβιβαστούν 4 ομάδες από κάθε όμιλο (εκτός και αν οι ομάδες αυξηθούν σε αριθμό) ενώ οι πρώτοι του κάθε ομίλου θα δώσουν διπλό μπαράζ για την άνοδο.Ο χαμένος θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία σε διπλό μπαράζ με τον προτελευταίο της Σούπερ Λίγκας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...