Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Πήρε Κόκα ο Ολυμπιακός


Επέστρεψε ο Ανδρέας Κόκας στον Ολυμπιακό.

Ο αριστερός αμυντικός που έχει 17 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα ,είχε πετύχει και 1 γκολ με την ομάδα μας.

Η ανακοίνωση:

 «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Ανδρέα Κόκα. Γεννήθηκε στην Πάτρα στις 26/4/1997, αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και την περίοδο 2016-17 είχε φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Στην ομάδα κάθισε και την επόμενη χρονιά. Συνολικά κατέγραψε 17 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, για να πάρει μεταγραφή στον Ναυπακτιακό Αστέρα, παίζοντας σε επτά παιχνίδια στη Γ’ Εθνική, πριν φορέσει την φανέλα του Βόλου, τον Ιανουάριο του 2019, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 7 παιχνίδια στη Φούτμπολ Λιγκ, πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Super League.

Την χρονιά 2019-20 έπαιξε στην Π.Ο. Ξυλοτύμπου και στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας του κυπριακού πρωταθλήματος (10 συμμετοχές), ενώ πέρυσι επέστρεψε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε με την Α.Ε. Καραϊσκάκης σε 10 παιχνίδια της Super League 2.

Στα 24 του χρόνια έχει, πλέον, παραστάσεις και αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στην ομάδα, με τον Γιώργο Βαζάκα να έχει ένα ακόμη όπλο στην φαρέτρα του.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Ανδρέα Κόκκα στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...