Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Πήρε (επιτέλους) σέντερ φορ ο Ολυμπιακός!


Ο Ολυμπιακός απέκτησε σέντερ φορ στο ρόστερ του.

Πρόκειται για τον Όσκαρ Σιαφά που δοκιμάστηκε από τον Γιώργο Βαζάκα και έκανε προετοιμασία με τον Ολυμπιακό.

Η ΠΑΕ χαρακτηρίζει την μεταγραφή ως «κόλπο γκρόσο» πιθανότατα λόγω των σκοπέλων που ξεπεράστηκαν για να θεωρηθεί η μεταγραφή κανονική.

Πρόκειται για έναν παίκτη που ο Ολυμπιακός πίστεψε εξαρχής και η τεχνική ηγεσία ήθελε στο ρόστερ της.

Η ανακοίνωση:

«Το κόλπο γκρόσο έκανε η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και ανέταξε στο δυναμικό της ομάδας έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος αξιολογήθηκε από την τεχνική ηγεσία, μέσα από τις προπονήσεις στο Καρπενήσι, όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και κρίθηκε πως είναι άξιος και ικανός να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο λόγος για τον διεθνή σέντερ φορ με την Ισημερινή Γουϊνέα Όσκαρ Σιαφά. Ο ύψους 1.91 σέντερ γεννήθηκε στη Μαδρίτη στις 12/9/1997. Όλα τα χρόνια παίζει ποδόσφαιρο στην Ισπανία, ξεκινώντας από την Φουανλαμπράντα. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στις Mostoles, Elche Ilicitano, Eldense, Cartagena B, Alzira και Laredo.\

Είναι δυνατός φορ, ο οποίος διαθέτει ταχύτητα και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα, ενώ πρόσφατα είχε κληθεί στην εθνική της χώρας του και αγωνίστηκε για τα προκριματικά του Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο Σιαφά θα βρίσκεται άμεσα στον Βόλο για να επανέλθει στις προπονήσεις της ομάδας.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Όσκαρ Σιαφά στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...