Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Γεμίζει ρόστερ ο Ολυμπιακός!

 
Τον δωδέκατο παίκτη προσέθεσε στον ρόστερ της η ομάδα μας.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την μεταγραφή του Θεόδωρου Βερνάρδου που αγωνιζόταν ως επιθετικό χαφ στον Αστέρα Βλαχιώτη.

Ο 24 χρονος παίκτης αγωνίζεται ως δεξιός επιθετικός.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Θεόδωρου Βερνάρδου. Γεννήθηκε στις 7/11/1997 στη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται ως επιθετικός. Η πρώτη του ομάδα σε εθνική κατηγορία ήταν ο ΑΟ Καρδίας, στον οποίο μεταγράφηκε τον Ιανουάριο του 2017, παίζοντας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2017-18) συνέχισε στον ΑΟ Καρδίας, καταγράφοντας 24 συμμετοχές και τρία γκολ.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Πιερικός, έπαιξε έξι μήνες με την ομάδα της Κατερίνης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής την χρονιά 2018-19, μετρώντας 12 συμμετοχές και δύο γκολ. Συνέχισε την ίδια χρονιά στον Άρη Παλαιοχωρίου (Γ’ Εθνική), όπου κατέγραψε 10 συμμετοχές και ένα γκολ. Την περίοδο 2019-20 έπαιξε στον ΑΟ Ζακύνθου, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League με τον Αστέρα Βλαχιώτη. Μέτρησε 18 συμμετοχές και δύο γκολ.

Τον ποδοσφαιριστή γνωρίζει πολύ καλά ο Γιώργος Βαζάκας, με τον οποίο συνεργάστηκε στον Αστέρα Βλαχιώτη και εισηγήθηκε στη διοίκηση την απόκτησή του.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Θεόδωρο Βερνάρδο στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα.»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...