Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Τα κολλητιλίκια και η γύμνια του ΕΑΚ!

Τα πρόσφατα γεγονότα ξεσκέπασαν τα κολλητηλίκια Μπέου -διοικούντων Νίκης αλλά και τον λόγο που το ΕΑΚ θα παραμείνει «ερείπιο» για πολύ καιρό ακόμα!

Ενώ λοιπόν ο Δήμος Βόλου αρνήθηκε στον Ολυμπιακό να κάνει την εθιμοτυπική πρώτη προπόνηση στο «σπίτι» του ,στο ΕΑΚ Τάκης Συνετόπουλος, άμεσα και με μεγάλη χαρά  παραχώρησε το ΕΑΚ για τη  διεξαγωγή φιλικού αγώνα ανάμεσα σε Νίκη και ΑΕΚ Β'.

Το παραπάνω γεγονός κατ'αρχήν προκάλεσε την αντίδραση οργανωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού που εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:

H ανακοίνωση των Vatos Locos

Ακόμα μια φορά είμαστε θεατές στο θέατρο του παραλόγου. Αυτή τη φορά το ΕΑΚ Βόλου θα χρησιμοποιηθεί για φιλικό παιχνίδι της ΑΕΚ Β' ενώ εμείς παραμένουμε αποκλεισμένοι από το σπίτι μας. Πάμε για την πρώτη προπόνηση, και βρίσκουμε πόρτες κλειστές και μηχανήματα παρατεταγμένα. Αναγκαζόμαστε να μπούμε σαν τους κλέφτες για να γιορτάσουμε τα γενέθλια της αγαπημένης μας ομάδας. Καλούμε όλο τον κόσμο ασχέτως οπαδικών προτιμήσεων να δει το μέγεθος της αδικίας και το μένος της δημοτικής αρχής προς την ομάδα μας και τον κόσμο της. Είναι απαράδεκτο να μας κάνουν να νιώθουμε ξένοι στο ίδιο μας το σπίτι. Εμεις γεννηθήκαμε εδώ, μεγαλώσαμε εδω και μέχρι την τελευταία μας στιγμή θα είμαστε εδώ. Όσο πόλεμο και αν δεχόμαστε θα είμαστε εδώ. Αυτή είναι η πόλη μας, το ΕΑΚ είναι το σπίτι μας και όσο και να το θέλουν ορισμένοι αυτο δεν θα αλλάξει. Προς όλους τους πολίτες του Βόλου : ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΞΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΕΜΑΣ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΕΣΑΣ. Ο ΒΟΛΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ. Ας σταματήσει εδω αυτή η κατάσταση. Το μόνο που ζητάμε είναι να γυρίσουμε στο γήπεδο που μεγαλώσανε οι παππούδες μας, οι πατεράδες μας και εμείς. Και αύριο τα παιδιά μας.

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ.

Ο Αχιλλέας Μπέος μόνο και μόνο για να πικάρει τον κόσμο του Ολυμπιακού ,από τον οποίο βεβαία προσπαθεί με απέλπιδες προσπάθειες να «κλέψει» πελάτες, παραχώρησε στην Νίκη το γήπεδο για φιλικό παιχνίδι ,γεγονός το οποίο εξόργισε ακόμα και τους οργανωμένους της συνοικιακής .

Η σχέση Νίκης- Μπέου δεν έμεινε στο περσινό επίπεδο....δωρεάς ιματισμού από τον Σαββίδη ,αλλά προχώρησε στην διευκόλυνση της ομάδας της Νέας Ιωνίας με παραχώρηση γηπεδικών εγκαταστάσεων. (Πανθεσσαλικό για έδρα ,ΕΑΚ για φιλικά)

Η ανακοίνωση των blue angles προς την διοίκησή τους αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Η Νίκη δεν εκβιάζεται από κανένα και δεν ήταν ποτέ σε άρμα κανενός!!! Με τον τρόπο σας και τις πράξεις σας είναι σαν να μη μας θέλετε στο γήπεδο. Σας το είπαμε και πέρσι αλλά μάλλον δεν το καταλάβατε. Δε θέλουμε κολλητιλίκια με το ευτραφές παιδί.»

Ούτε λίγο ούτε πολύ και μην αφήνοντας χώρο για παρερμηνείες η παραπάνω ανακοίνωση επισφραγίζει την άρρηκτα αρμονική σχέση Μπέου -Νίκης Νέας Ιωνίας.

Βέβαια ο κόσμος του Ολυμπιακού προσμένει πως με την αποχώρηση του Α.Μπέου από την Δημαρχία ,ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στο ΕΑΚ ,αλλά κάτι τέτοιο είναι αδύνατο για το κοντινό μέλλον.

Όπως το VolosFans έχει αναφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ του ,το ΕΑΚ έχει ένα τεράστιο ζήτημα στατικότητας των κερκίδων του. Αυτή την στιγμή η μέγιστη χωρητικότητα των κερκίδων είναι 100 άτομα. (όπως ανακοινώθηκε και επίσημα στο πρόσφατο φιλικό της ΑΕΚ Β')

Η  χρηματοδότηση που ανακοινώθηκε από Μπέο και Αγοραστό τον Ιούνιο είναι μόνο για τα «μάτια του κόσμου» αφού τα λεφτά (565.000 ευρώ) φτάνουν για νέο χλοοτάπητα και για πλαστικά καθίσματα. Ναι, αυτά που ξήλωσε ο Μπέος μόνο μόνο για να εξαφανιστεί το όνομα του Ολυμπιακού από την ανατολική κερκίδα θα τα ξαναπληρώσουν από την τσέπη τους οι Έλληνες πολίτες! 

Πλαστικά καθίσματα που αυτή την φορά δεν θα είναι σίγουρα στο ερυθρόλευκο χρώμα ,τα οποία όμως  θα τοποθετηθούν πάνω σε κερκίδες που χρειάζονται μελέτες στατικότητας και πιθανώς σκυροδεματική ενίσχυση. Ένα δηλαδή απολύτως άχρηστο έργο!

Ο Δήμος Βόλου βέβαια «ποιεί την νύσσαν» αφού θέλει το ΕΑΚ για προπονητήριο της ομάδας του Ν.Π.Σ και των ακαδημιών του και τον βολεύει η παρούσα κατάσταση με το γήπεδο ετοιμόρροπο και επικίνδυνο. 

Πιθανή ανακατασκευή του ΕΑΚ και χρησιμοποίηση του από τον Ολυμπιακό άλλωστε, είναι σίγουρο πως θα συσπείρωνε τον κόσμο του Ολυμπιακού και δεν εξυπηρετεί τα εφήμερα σχέδια της κας Φέτας και των λοιπών ιδιοκτητών του Ν.Π.Σ.!






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...