Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Ξεκίνησε ο Ολυμπιακός μας!


Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε η ομάδα της καρδιάς μας.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν ,υπό τις οδηγίες του Γιώργου Βαζάκα την πρώτη τους προπόνηση στην Νεάπολη ,με την παρουσία περίπου 300 φίλων της ομάδας.

Ο προβληματισμός της μη αδειοδότησης ,το λειψό προς τοπ παρόν ρόστερ αλλά και οι καιρικές συνθήκες ήταν σύμμαχος στο μην δώσει ο κόσμος το βροντερό παρόν ,ανάλογο του παρελθόντος.

Οι οργανωμένοι πάντως έκαναν αισθητή της παρουσία τους και οι Malavetas δυστυχώς ύψωσαν πανό με πολιτικά συνθήματα.

Από πλευράς διοίκησης παραβρέθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ευριπίδης Τσιμπανάκος και ο πρόεδρος Σωτήρης Μαυρονάσιος, όπως και ο τεχνικός διευθυντής Θωμάς Μακρής. Επίσης, το «παρών» έδωσε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη.

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που έλαβαν μέρος στην πρώτη προπόνηση ήταν οι Γκενάντι Ξενοδόχοφ, Αχιλλέας Κωνσταντίνου, Ιγκόρ Φιλίποβιτς, Γιώργος Παπακώστας, Χρήστος Κατσούκης, Νίκος Μπέικος, Τίμος Πατρώνης, Ενκόα, Κώστας Βλάχος από το περσινό ρόστερ, οι νεοαποκτηθέντες Φίλιπ Χάσεκ, Ζοσέφ Εντουάν Ναά, Βελικο Μπάτροβιτς, Γιώργος Ξύδας, Θοδωρής Βερνάρδος, Nτουάρντε Βαλέντε, Άλκης Μαρκοπουλιώτης, Οκάν Σουμεϊμάν, Παναγιώτης Αρναούτογλου, καθώς και οι υπό δοκιμήν Γιάννης Μεσσήνης, Ντιαμπί, Μπονανέμπα, Αντωνόπουλος, Κυριακίδης, Ζντραβκόφσκι, Μπουλάτοβιτς. Οι περισσότεροι, πάντως, από αυτούς θα απορριφθούν, καθώς δεν είναι οι παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό.

Τις προσεχείς μέρες η διοίκηση θα φροντίσει να ενισχύσει με παίκτες αξιόλογους την ομάδα, έτσι ώστε όταν οι "ερυθρόλευκοι" αναχωρήσουν για το Καρπενήσι στις 22 Αυγούστου, να έχουν κλείσε με μεγάλο βαθμό το ρόστερ τους.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...