Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Υπάρχει όραμα και πλάνο!


Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος μίλησε στον SporFM Βόλου και στην εκπομπή «Στο Πέταλο» και αναφέρθηκε στη συμφωνία που υπάρχει με τον Γιάννη Νταόπουλο,

Ο κος Τσιμπανάκος είπε μεταξύ άλλων:
 

«Όλοι γνωρίζουμε την προσπάθεια που έγινε από το 2016, τόσο από την πλευρά μου, όσο και από τον Ερασιτέχνη, όταν αναλάβαμε εκείνη τη χρονιά τον Ολυμπιακό Βόλου. Θυμίζω, πως τότε ο Ολυμπιακός δεν αγωνιζόταν σε κανένα εθνικό πρωτάθλημα, ούτε καν στο τοπικό. Μετά από πολύ κόπο, βάζοντας χρήματα και με πολύ άγχος καταφέραμε να οδηγήσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου στη Σούπερ Λιγκ 2.

Αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία, σχεδόν έχουμε δώσει τα χέρια και έχει ολοκληρωθεί το deal, με τον Γιάννη Νταόπουλο. Η καταγωγή του είναι από τη Σούρπη, έχουμε φιλικούς δεσμούς, λόγω και της κοινής μας φιλίας με τον Γιάννη Πρασσά (σ.σ. προέδρου της Καλαμάτας), που ήταν αυτός που μας έφερε σε επαφή.

Να τονίσω, ότι η οικογένεια Νταόπουλου είναι κοντά στον Ολυμπιακό Βόλου και στο παρελθόν συγγενικό του πρόσωπο διετέλεσε πρόεδρος στον Ολυμπιακό τη δεκαετία του 80. Υπάρχει δεσμός του ίδιου και με την ομάδα και με τον τόπο καταγωγής.

Είχα δουλέψει αρκετό καιρό την υπόθεση, για να φτάσουμε σ’ αυτό το σημείο και στη συμφωνία. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, αλλά επιτρέψτε μου να μην πω περισσότερα στην παρούσα φάση.

Δεν θέλω να δώσω μεγάλες ελπίδες, προσδοκίες και όνειρα στον κόσμο. Σίγουρα θα υπάρχει ένα όραμα και ένα πλάνο, το οποίο θα βάλουμε κάτω και θα συζητήσουμε με τον Γιάννη Νταόπουλο. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα έρθει στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες. Είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό και το δικαιούται και ο κόσμος της ομάδας. Γιατί χωρίς τον κόσμο του Ολυμπιακού, ούτε εγώ θα είχα τη δύναμη να συνεχίσω όλα αυτά τα χρόνια, μετά και τον πόλεμο που έχω δεχθεί από πολλούς. Δήλωσα και στην τελευταία συνάντηση που κάναμε με τον Ερασιτέχνη και τους οργανωμένους φιλάθλους, ότι η ομάδα δεν πρόκειται να μείνει στο έλεος του Θεού. Αυτό είναι η πραγματικότητα. Απλά, ήθελα να είμαι σίγουρος, γιατί θέλω να μιλάω με πράξεις και όχι με λόγια. Έπρεπε να το ανακοινώσω, όταν θα ήμουν έτοιμος.

Ο Ολυμπιακός Βόλου αλλάζει σελίδα. Κρατώντας χαμηλό προφίλ θα οργανωθούμε σε όλους τους τομείς. Από το οργανωτικό κομμάτι το επικοινωνιακό, το θέμα προπονητή, των παικτών. Όλα αυτά θα τα δρομολογούμε μέρα με την ημέρα. Πιστεύω, ότι ήταν πάρα πολύ καλό deal για τον Ολυμπιακό για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει αυτό το εγχείρημα, παρότι οι εποχές είναι δύσκολες, όπως δύσκολη είναι και η οικονομική κατάσταση της χώρας γενικά. Ο Ολυμπιακός Βόλου αυτή τη στιγμή εδραιώνεται και οικονομικά και θα είμαστε σε ένα πολύ καλό σημείο. Εύχομαι να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα και στο νέο πρωτάθλημα, όπου η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική. Γιατί, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να είναι κομπάρσος σε κανένα πρωτάθλημα. Είτε παίζει στη Γ’ εθνική κατηγορία, είτε αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ 2 ή στη Σούπερ Λιγκ, πρέπει να είναι ανταγωνιστικός. Αυτό Θα το καταφέρουμε μαζί με τους συνεργάτες μου, τον τεχνικό διευθυντή Θωμά Μακρή, τον προπονητή, για να δημιουργήσουμε, όπως προανέφερα, μία ανταγωνιστική ομάδα, αντάξια της ιστορίας του συλλόγου. Ο φίλαθλος κόσμος να χαίρεται την ομάδα και να βλέπει ωραίο ποδόσφαιρο.

Είχα δηλώσει πως ήθελα να αποχωρήσω από τα διοικητικά της ΠΑΕ, από τη στιγμή, όμως, που δεν βρέθηκε κανείς να αναλάβει την ομάδα, υπήρξε αυτή η συμφωνία με τον Γιάννη Νταόπουλο και προχωράμε. Θα δοθεί συνέντευξη Τύπου και θα τον παρουσιάσουμε. Γιατί ο Ολυμπιακός δεν είναι, ούτε περίπτερο, ούτε αυτοκίνητο, να λέει πωλείται ή μεταβιβάζεται. Εγώ δεν μπορούσα να πάρω μία απόφαση να κλείσω την ομάδα. Ακόμη κι αν δεν βρισκόταν ο Γιάννης Νταόπουλος, είχα αποφασίσει να συνεχίσω και να «τρέξω» τον Ολυμπιακό και τη νέα χρονιά. Γιατί, αν έφευγα και δεν βρισκόταν κάποιος να αναλάβει η ομάδα, ο Ολυμπιακός θα πήγαινε στη Γ’ εθνική κατηγορία.

Βρέθηκε, όμως έναν σοβαρός επιχειρηματίας, με προσωπικότητα και οικονομική επιφάνεια, ο οποίος μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα.

Καλώ και πάλι τον κόσμο του Ολυμπιακού να είναι κοντά στο νέο αυτό εγχείρημα, να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μία ομάδα, η οποία θα σταθεί με αξιώσεις στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 και θα κάνει όλο τον κόσμο υπερήφανο».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...