Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Ανακοίνωσε Βαζάκα ο Ολυμπιακός!


Στην...ασφαλή επιλογή του Γιώργου Βαζάκα οδηγήθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου για την αρχή τουλάχιστον της νέας χρονιάς!

Τελευταία χρονιά που ο Γιώργος Βαζάκας δούλεψε στον Ολυμπιακό ήταν την περίοδο 2013-14, όπου κάθισε στον πάγκο στο ξεκίνημα της περιόδου σε τέσσερα παιχνίδια, για να αποχωρήσει στη συνέχεια.

Την περίοδο 1998-2000 , με τον Ολυμπιακό Βόλου κέρδισε το πρωτάθλημα Γ Εθνικής με 15 νίκες , 3 ισοπαλίες και μόλις 4 ήττες. Την επόμενη χρονιά ο Ολυμπιακός τερμάτισε 9ος στην Β' Εθνική και έπειτα από 58 αγώνες ο  αποτέλεσε παρελθόν για την ομάδα.

Ο Γιώργος Βαζάκας επανήλθε στον Ολυμπιακό στην αρχή της σεζόν 2013-14 Απομακρύνθηκε από τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη αιφνιδιαστικά στις 19 Οκτωβρίου ,ενώ είχε προλάβει να κάνει μία νίκη ,μία ήττα και τρεις ισοπαλίες στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Βαζάκα.

Ο 61χρονος Γρεβενιώτης τεχνικός θα καθίσει για τέταρτη θητεία στον πάγκο του Ολυμπιακό Βόλου καθώς συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση και θα οδηγήσει την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Super League 2 τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο πολύπειρος τεχνικός ήρθε για πρώτη φορά το 1998 στον Ολυμπιακό Βόλου. Επανήλθε το 2012 και το 2013. Την περασμένη σεζόν εργάστηκε στον Αστέρα Βλαχιώτη καθοδηγώντας τους Λάκωνες στο πρωτάθλημα της Football League.

Η επίσημη παρουσίαση του Γιώργου Βαζάκα θα γίνει την Τετάρτη 21 Ιουλίου στα γραφεία του Συλλόγου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...