Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Γιορτασαν κλειδωμένοι στο ΕΑΚ

 


Με τον δικό τους τρόπο γιόρτασαν οι Austrian Boys τα 84α γενέθλια του Ολυμπιακού.

Έτσι περίπου 60 φίλοι της ομάδας ανάψαν καπνογόνα στο ΕΑΚ κάτι που προκάλεσε την μήνη του Αχιλλέα Μπέου ο οποίος πληροφορήθηκε το γεγονός και μετέβη ο ίδιος στο ΕΑΚ προσπαθώντας να πείσει τους αστυνομικούς που κάλεσε να συλλάβουν τους φιλάθλους.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε τελικά όπως αναφέρει η ανακοίνωση των Austrian Boys.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση:

  «Όπως επιτάσσει η ιστορία της καψούρας μας, της Βολάρας μας, του καμαριού της πόλης, ο Ολυμπιακός Βόλου, σήμερα ήμασταν στη βάση μας, στο σπίτι μας, στο ΕΑΚ να σβήσουμε τα 84 κεράκια.

Εκεί όμως στο τέλος της γιορτής βρήκαμε μπροστά μας έναν απρόσκλητο επισκέπτη, δεν ήταν κάποιος ποντικός αλλά ο δήμαρχος-πρόεδρος Πύδνας-μεταφραστής. Με την “παρέα του”, την αστυνομική συνοδεία και μας κλείδωσε μέσα στο σπίτι μας.

Δυστυχώς για αυτόν, όμως, εμείς μεγαλώσαμε μέσα εκεί και ξέρουμε όλα τα κατατόπια του γηπέδου. Ελπίζουμε να μη μας περιμένει ακόμα στη Θ4. Και να μας πει και ένα ευχαριστώ που δεν θελήσαμε να βγούμε από την Θύρα που μας περίμενε.

Δυστυχώς, εξακολουθεί για εσένα δήμαρχε-πρόεδρε Πύδνας-μεταφραστή να είμαστε ο εφιάλτης σου. Σου ευχόμαστε επιτυχημένα beach party..

ΥΓ: Ότι κι αν κάνεις, η ομάδα μας θα υπάρχει για άλλα 1084 χρόνια…

Austrian Boys Volos Ultras Gate 1».

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...