Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Πληρώνει δύο ο Ολυμπιακός!


Δύο περιπτώσεις προσφυγών σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου εξέτασε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Οι Δημήτρης Βοσνακίδης και Ίμπαν Ράντι διεκδίκησαν χρήματα και επιδικάστηκαν υπέρ τους. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλείται να πληρώσει τα επιδικασθέντα ποσά εντός πέντε εργάσιμων ημερών, αλλιώς θα της αφαιρεθούν συνολικά έξι βαθμοί, τρεις για κάθε υπόθεση.

Μεταξύ άλλων, από το Διαιτητικό Δικαστήριο ανακοινώθηκαν τα εξής:

-Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Δημητρίου Βοσνακίδη, του ποσού των πέντε χιλιάδων εκατό είκοσι τριών ευρώ και εξήντα τεσσάρων λεπτών (5.123,64) ευρώ κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της τελεσίδικης με αριθμό 391/2020 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

-Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Iban Iyanga Τravieso, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 356/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ΕΕΟΔ/ΕΠΟ την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αυτή θα αγωνιστεί κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2020- 2021, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

 Nα σημειωθεί πάντως πως ο Δημήτρης Βοσνακίδης δήλωσε σε αθηναικό ΜΜΕ πως έχει ήδη εξοφληθεί από τον Ολυμπιακό ενώ κύκλοι της ΠΑΕ αναφέρουν πως θα διευθετηθεί άμεσα και η υπόθεση Ράντι!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...