Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα της πόλης!


Συνέντευξη έδωσε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου, Ευριπίδης Τσιμπανάκος στην εφημερίδα «Φως» και στον Θέμη Σινάνογλου.

Έδωσε απαντήσεις για το γηπεδικό ,για τις δύσκολες στιγμές όταν ανέλαβε την ομάδα και ποιος την στηρίζει οικονομικά.

«Eγώ με τον Μπέο έχουμε «σκοτωθεί», αλλά αυτήν την εβδομάδα η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσαμε να παίξουμε στον Βόλο, γίνονται εργασίες στο γήπεδο. Έχω έρθει σε συμφωνία με τη δημοτική Αρχή για το γήπεδο φέτος, εμείς θέλουμε με οποιονδήποτε δήμαρχος Βόλου να έχουμε καλές σχέσεις, το μόνο που θέλουμε ως Ολυμπιακός Βόλου είναι ίση μεταχείριση με τις άλλες ομάδες. Και εφόσον πληρούμε τις προϋποθέσεις και είμαστε νόμιμοι, το δικαιούμαστε. Γιατί είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα της πόλης. Η ζωντανή Ιστορία της πόλης» .

Σε ερώτηση αν είναι όνειρο του Μπέου να υπάρχει μόνο μία ομάδα στον Βόλο, σχολίασε: 

«Το έχει δηλώσει κιόλας. Εγώ όμως κοιτάζω τα συμφέροντα της ομάδας μου. Το 2016 πήρα έναν Ολυμπιακό Βόλου που δεν υπήρχε καν, ήταν διαλυμένη η ομάδα, ούτε δελτία παικτών είχε ούτε γήπεδο. Μόνο χρέη. Με μεγάλες προσπάθειες του Ερασιτέχνη και του νομικού συμβούλου Αργύρη Λίβα καταφέραμε να απαλλάξουμε την ομάδα από τα χρέη, από τις προσφυγές, από την εφορία, το ΙΚΑ, τα πάντα, με έναν νόμο που υπήρχε τότε και βοήθησε εμάς, τον Εργοτέλη και την Παναχαϊκή. Οφείλω ν’ αναγνωρίσω τη σημαντική συμβολή του Γιώργου Βρέντζου, αδερφού του Γιάννη Βρέντζου του Ολυμπιακού, ο οποίος Γιώργος Βρέντζος είχε τότε τον Εργοτέλη. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο το μόνο σίγουρο είναι ότι χάνεις λεφτά. Ειδικά όταν δεν είσαι στη Σούπερ Λίγκα. Αλλά και στη Σούπερ Λίγκα, λίγες είναι οι ομάδες που μπορεί να κερδίσου χρήματα . Στον Ολυμπιακού κινούμαστε με χρήματα της ΠΑΕ και προσωπικά δικά μου και φίλων Βολιωτών και όχι μόνο. Βοηθάνε και εκτός Βόλου προσωπικές μου φιλίες. Και μάλιστα μπορώ να πω ότι χορηγικά η πιο μεγάλη βοήθεια έχει έρθει εκτός Βόλου.» 

Στην ερώτηση αν είναι και Ολυμπιακός Πειραιώς τόνισε: «Είμαι άρρωστος Ολυμπιακός Βόλου και  Ολυμπιακός Πειραιώς από μικρό παιδί, και ακόμα διαρκείας παίρνω. Δεν είναι κακό. Όλοι έχουμε μία αγάπη. Εγώ έχω δύο. Το όνειρό μου είναι να ξαναβρεθεί σύντομα ο Ολυμπιακός Βόλου σε λίγα χρόνια στη Σούπερ Λίγκα, ώστε να βρεθεί ένας επενδυτής που να προσφέρει στην ομάδα και να μπορεί να τη μεγαλώσει. Κι εγώ που έκανα την τρέλα μου από την αγάπη μου στην ομάδα να την παραδώσω, χωρίς χρέη, ξανά στη φυσική της θέση. Και μάλιστα με αθλητικό κέντρο που δημιουργούμε στον Άγιο Γεώργιο Φερρών, δέκα χiλιόμετρα έξω από τον Βόλο».

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη ανέφερε: «Μας έχει βοηθήσει. Και μάλιστα αυτός ο άνθρωπος βοήθησε στην πιο δύσκολη στιγμή της Ιστορίας του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Ολυμπιακός Πειραιώς βοήθησε τον Ολυμπιακό Βόλου και δεν είμαστε αγνώμονες. Έχουμε καλές σχέσεις. Όπως και με άλλους προέδρους κάποιων ΠΑΕ Σούπερ Λίγκας. Έχω μάθει από την οικογένειά μου να σέβομαι και να εκτιμώ όποιον με βοηθάει. Η εταιρεία του Καρυπίδη είναι βασικός χορηγός στη φανέλα και το εκτιμάμε αυτό. Και με τον Αστέρα Τρίπολης έχουμε καλές σχέσεις και με τη Λάρισα. Έχω προσπαθήσει πολύ για αυτήν την ομάδα, θα διαλυόταν ο σύλλογος αν δεν έμπαινα μπροστά την εποχή που είχε ισχυρό αντίπαλο μέσα στην ίδια του την πόλη…».

Τέλος, για το αν θα μπορούσε να γίνει συγχώνευση στην πόλη ανέφερε: «Είναι πολύ δύσκολο. Δεν υπάρχουν κοινά σημεία. Όμως στη ζωή ποτέ μη λες ποτέ».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...