Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Άκυρη η μεταγραφή Μπαράνκο!


Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η μεταγραφή του Μπαράνκο στην Λάρισα.

Η μεταγραφή "χάλασε" στην διάρκεια του συμβολαίου που δεν δέχτηκε ο Αργεντίνος.Μάλιστα ο μεγαλομέτοχος της ομάδας κος Τσιμπανάκος άφησε να εννοηθεί πως ίσως ο παίκτης να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα λόγω της συμπεριφοράς του.

Ο κος Τσιμπανάκος δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Είναι αλήθεια, ότι ο κ. Κούγιας μας φέρθηκε άψογα και τήρησε τη συμφωνία στο έπακρο. Θέλω, μάλιστα, να τον ευχαριστήσω δημόσια, γιατί τήρησε το λόγο του. Ο κ. Κούγιας παρακολουθεί κάποιους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου. Έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για ορισμένους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, Έλληνες και ξένους και από άλλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ  και είναι καλό να ακούγεται η ομάδα. Μέσα από αυτή τη διαδικασία κερδίζει ο σύλλογος και το ταμείο της ΠΑΕ. Στον Ολυμπιακό Βόλου έχουν αλλάξει πολλά πράγματα…Από κει και πέρα προέκυψε ένα θέμα που αφορά τον ποδοσφαιριστή και την οικογένειά του και ζήτησε να το σκεφτεί, πριν υπογράψει.

Εμείς είχαμε συμφωνήσει εδώ και μία εβδομάδα και είναι προσβλητικό για έναν άνθρωπο σαν τον κ. Κούγια, να περιμένει έναν ποδοσφαιριστή.

Εκπροσωπώ αρκετούς ποδοσφαιριστές και πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο, ένας παίκτης από τη Φούτμπολ Λιγκ να μη θέλει να αγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ, μ’ ένα σεβαστό ποσό συμβολαίου για τον ίδιο. Ο Μπαράνκο «κλώτσησε» τη μεταγραφή του στην ΑΕΛ και ο καθένας κρίνεται από αυτά που κάνει .Ο Μπαράνκο έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό Βόλου. Θα συζητήσουμε ποιοι θα είναι οι κανόνες και αν θα συνεχίσει στην ομάδα. Γιατί εμείς πάνω από όλα θέλουμε στον Ολυμπιακό να έχουμε παίκτες προσωπικότητες, καλούς χαρακτήρες και να τηρούμε ότι λέμε. Δεν τον πίεσε κανείς τον Μπαράνκο να πάει στην ΑΕΛ. Γι’ αυτόν ήταν μία ευκαιρία ζωής να αγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...