Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Χοντρέ γερά ,μαζί σου η προσφυγιά..!


Το "φιλικό παιχνίδι¨ μεταξύ του Ν.Π.Σ και της Νίκης Νέας Ιωνίας στάθηκε αφορμή αντιδράσεων στον ποδοσφαιρικό και πολιτικό κόσμο του Βόλου.

Το "πάρε δώσε" της ομάδας της Νέας Ιωνίας και αυτής του Δημάρχου ήταν εμφανές εδώ και αρκετούς μήνες. 

Στο στόχαστρο της δημοτικής αρχής ήταν εξαρχής ο Ολυμπιακός Βόλου ,αφού αυτός αποτελεί την κύρια πηγή φιλάθλων που εναγωνίως ψάχνει η νέα ομάδα.

Και μπορεί τώρα ,ελέω covid-19 , οι τόνοι να έχουν πέσει αφού η ομάδα "Μπέος και φίλοι" έτσι κι αλλιώς αγωνίζεται μπροστά σε άδειες κερκίδες ,παρά ταύτα η χρήση γηπέδων και η σαφέστατη διάκριση που γίνεται επισφραγήστικε με πανυγηρικό και ανόθευτο πάνω από όλα φιλικό παιχνίδι...Κατά τα λοιπά..."κόντρα σε όλους και όλα" οι ανόθευτοι....Πραγματικά για γέλια!

Οι Austrian Boys πήραν θέση και ανέφεραν τα αυτονόητα σε ανακοίνωσή τους:

Άλλη μια κωλοτούμπα από μουσαφίρηδες!!! Οι αγωνιστές  , οι αυτόνομοι, οι περήφανοι , οι ανόθευτοι οι αξιοπρεπείς , πλέον χωρίς ίχνος ντροπής  και  απροκάλυπτα  απολαμβάνουν την εύνοια του πρώτου πολίτη  της πόλης. Τσάρκες με το λεοφωρειο του Δήμου,αράδες ευρώ μέσω περιφέρειας για το προπονητικό κοτέτσι,  φιλοξενία στους Ολυμπιακούς κοιτώνες με ενοίκιο τη βδομαδα, έδρα το πανθεσσαλικό  και τέλος με την επισημοποίηση της σύσφιξης σχέσεων το προσεχές  φιλικο Νίκη Νέας Ιωνίας - Πυδνα    στο ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ! Όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα γελαει με τα καμώματα σας, επειδή φέτος η κωλοφαρδία  δεν σας έδωσε την 4η άνοδο στην ιστορίας σας  στα  χαρτιά,με την μέθοδο <<Ερντογάν>> τα βάζετε με Καλαμάτες Καλαμαριές και Κέρκυρες. Πλέον την εικόνα που έχουμε για εσας  την εχει σχηματίσει και  ολη η οπαδική και ποδοσφαιρική Ελλαδα.

 ΥΓ. Προφητικό το πανο μας πριν 3 χρονια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...