Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Κέρδισε ξανά!


Νέο νικητήριο φιλικό για τον Ολυμπιακό ,αυτή την φορά επί της τοπικής Δήμητρας στην Ευξεινούπολη.

H ομάδα μας επικράτησε σχετικά εύκολα με σκορ 1-3 με τον Ντε Κάμπο να είναι ο κορυφαίος του Ολυμπιακού ,ενώ ακόμα ο Μπαράνκο δείχνει πως χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.

Ο Στέφανος Ξηροφώτος επέλεξε σύστημα 4-4-2. O Κωνσταντίνου έπαιξε ως τερματοφύλακας κατά την διάρκεια όλου του 90λεπτου. Το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε ο Μπόλης και το αριστερό ο Παπακώστας, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των «ερυθρόλευκων» αποτέλεσαν οι Φιλίποβιτς και Ρόκας. Κεντρικοί μέσοι ήταν οι Κόλα και Αγρόδημος, με το Σκοπελίτη να επιχειρεί από τη δεξιά πλευρά και τον Βασιλούδη από την αριστερή. Τέλος, το δίδυμο της επίθεσης των φιλοξενούμενων συνέθεσαν οι  Μπαράνκο και Παπαδημητρίου.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 7' με τον Κόλα να σεντράρει και τον Παπαδημητρίου να κάνει το 0-1.

Το 0-2 έγινε στο 44' με τον Μπαράνκο να γίνεται ο τελικός αποδέκτης όμορφου συνδυασμού των παικτών μας και να σκοράρει για πρώτη φορά με τα ερυθρόλευκα.

Στο 57' και πάλι ο Κόλα ο οποίος ήταν ένας από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού έβγαλε μπαλιά στον Ντε Κάμπο και έγινε το 0-3.

Το γκολ που δεχτήκαμε προέκυψε μετά από λάθος του πορτιέρο μας Κωσταντίνου ο οποίος έδωσε λάθος πάσα και αναγκάστηκε να ανατρέψει τον επιθετικό της αντίπαλης ομάδας.


ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ: Σταυράκης (75’ Τίτας), Φαράντος, Στεργιόπουλος (71’ λ.τρ. Ζαντιώτης), Καρράς (80’ Μπένος), Στεφανής, Θωμαΐδης, Κρανάς, Τερτριμίδας (55’ λ.τρ. Λάζογλου), Φουρκιώτης, Δημητρίου, Βούλγαρης (65’ Στεργίου).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κωνσταντίνου, Μπόλης (46’ Μαστακούλης), Φιλίποβιτς (80’ Αντωνούλης), Ρόκας (46’ Γιαννίτσης), Παπακώστας (80’ Συμεωνίδης), Κόλα (86’ Κάβουρας), Αγρόδημος (61’ Κόφφας), Σκοπελίτης (60’ Μπέικος), Βασιλούδης (54’ Γεωργακόπουλος), Μπαράνκο (66’ Βουκελάτος), Παπαδημητρίου (46’ Ντα Κάμπο).


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...