Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Ήρθε ο παικταράς Μπαράνκο!


Μια μεγάλη, για τα δεδομένα της Football League ,μεταγραφή ολοκλήρωσε σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου.

To όνομα του φορ που είχε κλείσει από καιρό ήταν γνωστό και όλοι αναμέναμε την άφιξή του στην Ελλάδα.

Σαφώς και θα..."φανεί στο χορτάρι" αν οι προσδοκίες της ομάδας θα επαληθευτούν αλλά τουλάχιστον φέτος βλέπουμε πως οι μεταγραφές ξένων ποδοσφαιριστών γίνονται βάση βιογραφικού και δεν έρχονται παίκτες άγνωστοι με την ελπίδα του...λαυρακιού!




«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αργεντίνο Μπρούνο Μπαράνκο. 

Ο 23χρονος σέντερ φορ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Φέρο Καρίλ, ομάδα που αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία του πρωταθλήματος της Αργεντινής και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την επιθετική γραμμή των ερυθρολεύκων. 

O Μπαράνκο έφτασε χθες στον Βόλο - αφού υπεβλήθη σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για κορονοϊο καθώς και στις απαραίτητες αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις - και θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα καθώς θα μετέχει κανονικά στην σημερινή απογευματινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας στον Άγιο Γεώργιο Φερών. 

Σε δηλώσεις του στο site της ομάδας: www.olympiakosvolou.com ο Αργεντίνος φορ δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που μου δίνει ο Ολυμπιακός Βόλου να αγωνιστώ για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Έχω μάθει για την ομάδα πως είναι ένας ιστορικός σύλλογος με πολλούς φιλάθλους. Έρχομαι στην ομάδα για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να πετύχω πολλά γκολ με τον Ολυμπιακό Βόλου». 

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου τον καλωσορίζει στην μεγάλη ερυθρόλευκη οικογένεια και του εύχεται πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας. »




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...