Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Χωρίς γήπεδο και πάλι ο Ολυμπιακός!


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως ο Αχιλλέας Μπέος αρνείται να δώσει το γήπεδο της Νεάπολης στον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση:

Η μνήμη έχει κοντά πόδια λέει ο σοφός λαός. Και σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο συμπαθέστατος, κατά τα άλλα, Δήμαρχος μας κ. Α. Μπέος. Ο ειδήμων των “νταλαβεριών” έκανε κριτική για τα δικά μας… “νταλαβέρια” και μάλιστα όταν εκείνοι που κάνουν πλέον τα “νταλαβέρια” σήκωσαν στις πλάτες τους τον Ολυμπιακό Βόλου το 2015 επειδή εκείνος τότε, κατάφερε για δεύτερη φορά να ρίξει την ομάδα μας στα βράχια και για μισή σεζόν να μην υπάρχει στα γήπεδα.

Ο Δήμαρχος μας λοιπόν, που αγαπά την πόλη του και πεθαίνει για αυτή όπως ο ίδιος δηλώνει όπου σταθεί και βρεθεί, προτάσσει το προσωπικό του μένος για την απομάκρυνση του από την μεγάλη ερυθρόλευκη οικογένεια μας και αρνείται πεισματικά να δώσει οποιοδήποτε γήπεδο προς χρήση στον Ολυμπιακό Βόλου με την δικαιολογία ότι δεν παραδώσαμε τη Νεάπολη όπως την παραλάβαμε.

Δεν θα ασχοληθούμε άλλο με το προσωπικό του πρόβλημα με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας μας κ. Τσιμπανάκο γιατί για εμάς πάνω από όλα είναι η ομάδα μας και όχι τα πρόσωπα. Σε ότι αφορά λοιπόν το γήπεδο της Νεάπολης -και επειδή δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα- παραθέτουμε το κείμενο της σύμβασης με τον Δήμο για την παραχώρηση του γηπέδου. Στις 30/4/2020 οπότε και έληξε η σύμβαση το γήπεδο παραδόθηκε “χαλί” και για αυτό άλλωστε και δεν έγινε άρση της εγγυητικής. Το ότι σήμερα το γήπεδο της Νεάπολης είναι στην κατάσταση που είναι οφείλεται στο ότι η ομάδα της οποίας είναι πρόεδρος, η Πύδνα Κίτρους, το χρησιμοποίησε μετέπειτα με αποτέλεσμα να γίνουν διάφορες ζημιές στο υδραυλικό σύστημα και ο χλοοταπητας να μην ποτίζεται και να ξεραθεί. Και τώρα ζητάει από εμάς να το συντηρήσουμε – επιδιορθώσουμε για να το χρησιμοποιήσουμε την νέα χρόνια! Θα χρησιμοποιήσουμε απλά την φράση στην οποία αρέσκεται: “γελάει ο κόσμος”!

Τώρα αν ο Δήμαρχος περίμενε να συντηρούμε το γήπεδο για λογαριασμό του και με την λήξη της σύμβασης αυτό είναι δικό του θέμα. Να ενημερώσουμε δε ότι τα γραφεία μας και οι υπολογιστές μας είναι στην διάθεση όλων για να διαπιστώσουν “την πόρτα” που έχει “φάει” ο Ολυμπιακός Βόλου από τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ στα αιτήματα για χρήση γηπέδων της πόλης. Ζήτημα είναι στις οχλήσεις μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ο δημοτικός οργανισμός να μας έχει απαντήσει έστω και δύο φορές. Αποτέλεσμα; Να μην έχουμε γήπεδο να παίξουμε… Γιατί ο Δήμαρχος αποφάσισε ότι δήθεν δεν παραδώσαμε το γήπεδο στην κατάσταση που μας το παρέδωσαν. Με την συμπολίτισσα ωστόσο, που είχαμε κοινή χρήση του γηπέδου της Νεάπολης, είναι σε συζητήσεις για χρήση του Πανθεσσαλικού! Για εμάς για το ΕΑΚ ούτε λόγος!

Κύριε Δήμαρχε δεν είναι κακό να παραδεχτείτε ότι έχετε πρόβλημα με τον Ολυμπιακό Βόλου, τους παράγοντες του και τον κόσμο του. Όπως επίσης δεν είναι κακό να παραδεχτείτε ότι μας έχετε κάνει ξένους στην ίδια μας την πόλη. Άλλωστε εσείς λέτε ότι είστε άντρας και φοράτε παντελόνια και οι άντρες δεν λένε ψέματα..




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...