Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Εισιτήριο και μετοχή!



Τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2020-2021 παρουσιάστηκαν σήμερα σε εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Park.

Την εκδήλωση άνοιξε η υπεύθυνη του γραφείου τύπου της ομάδας κ. Αλίκη Φωτιάδου αναφέροντας χαρακτηριστικά “μπορεί πολλοί να αναρωτιέστε πως παρουσιάζουμε τα εισιτήρια διαρκείας όταν αυτή την στιγμή τα πάντα είναι ρευστά, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά σε όλους τους τομείς, εξαιτίας των ειδικών συνθηκών που βιώνουμε όλοι στο πλαίσιο της πανδημίας του κορονοϊού. Θα παίξουμε; Πότε; Με κόσμο στα γήπεδα ή χωρίς; Νομίζω πως είναι ερωτήματα που οι απαντήσεις τους θα διαφοροποιούνται συνεχώς έως ότου σταθεροποιηθεί η κατάσταση που επικρατεί παγκοσμίως εξαιτίας της πανδημίας. Ωστόσο η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και ειδικά ο πρόεδρος μας ο κ. Μαυρονάσιος αλλά και ο μεγαλομέτοχος μας ο κ. Τσιμπανάκος είναι άνθρωποι που… μόνο ήσυχοι δεν μπορούν να κάτσουν! Δεν επαναπαύονται. Δεν μένουν στο θα δούμε. Και στήνουν την ομάδα μας για τη νέα σεζόν όπως θα έκαναν κάθε άλλη χρονιά που δεν είχαμε πανδημία, που δεν είχαμε ειδικές συνθήκες”.

Η ίδια αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο του αθλητικού κέντρου που υλοποιεί η ΠΑΕ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας ενώ παρουσιάστηκε και σχετικό βίντεο από τις εργασίες που πραγματοποιούνται.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Νίκος Τσεκούρας αναφέροντας μεταξύ άλλων πως “ζούμε όλοι μια δύσκολη περίοδο. Θέλετε από την πανδημία, από την οικονομική κρίση, ακόμα και σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούμε, αν ή όχι θα υπάρχουν φίλαθλοι. Υπάρχουν λοιπόν πολλά προβλήματα που ζούμε στον σύλλογο καθημερινά. Παρά τα προβλήματα, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μπήκαν μπροστά, με πρώτο τον Ευριπίδη τον Τσιμπανάκο, τον κ. Μαυρονάσιο, τα μέλη της διοίκησης. Πρέπει λοιπόν όλους αυτούς να τους βοηθήσουμε. Όχι με λόγια αλλά με πράξεις. Το φορτίο είναι πολύ βαρύ. Το μοντέλο πλέον του ενός χρηματοδότη δεν έχει μεγάλη διάρκεια. Γιατί δεν μπορεί μόνο ένας άνθρωπος να βάζει κάθε χρόνο χρήματα. Και μην γελιόμαστε οι επαγγελματικές ομάδες, εκτός λίγων εξαιρέσεων, δεν είναι κερδοφόρες. Άρα η προσπάθεια πρέπει να είναι συλλογική. Και αυτό θα γίνει με την βοήθεια όλων μας. Για να φτάσουμε φέτος τον αριθμό των 800 διαρκείας. Πρέπει όλοι να τρέξουμε. Σε μια πόλη με τέτοιον πληθυσμό τα 800 διαρκείας είναι λίγα. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου έχουν αποδείξει ότι δεν είναι φίλαθλοι κατηγορίας. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα. Και τώρα που είμαστε ξανά επαγγελματική ομάδα πρέπει να είμαστε ακόμα πιο κοντά. Τώρα πρέπει να είμαστε ακόμη πιο κοντά και να έρθουν ξανά όλοι οι απογοητευμένοι στο γήπεδο χωρίς διαχωρισμούς και εσωστρέφεια. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ιδέα που μας ενώνει, μας εμπνέει και μας οδηγεί σε ένα καλύτερο αύριο”.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου κ. Σωτήρης Μαυρονάσιος τόνισε:Τα πράγματα είναι δύσκολα. Ποιος μπορούσε να φανταστεί ότι θα είμασταν μασκοφόροι; Όμως πρέπει να συμμορφωθούμε με τους κανόνες, να πάμε όπως προστάζουν τα σημεία των καιρών αλλά και να υπηρετήσουμε συγχρόνως το ποδόσφαιρο με σεβασμό. Ας πάμε όμως στα θέματα που μας απασχολούν. Σε ότι αφορά την αναδιάρθρωση, σε ποια κατηγορία δηλαδή θα παίξουμε. Καταρχάς να σας πω ότι είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που ο Ολυμπιακός φέτος κατόρθωσε να έχει φωνή στην λίγκα του και εγώ προσωπικά να αποτελώ μέλος του συμβουλίου και να υπερασπίζομαι τα συμφέροντα του Ολυμπιακού Βόλου. Να έχουμε και φωνή και ψήφο. Έγιναν λοιπόν μάχες και γίνονται για να πάρει ο Ολυμπιακός αυτό που του στέρησαν πριν δύο χρόνια. Αισιοδοξώ ότι στις 19 Αυγούστου και με τη βοήθεια του κ. Λεουτσάκου ότι δεν θα αδικηθεί καμία ομάδα, ειδικά αυτές με όνομα και κόσμο. Να μην ανησυχεί κανένας και να είναι όλοι σίγουροι ότι θα ακούσουμε τη χαρμόσυνη είδηση ότι η ομάδα θα παίξει εκεί που ανήκει, και θα είναι μία ανάσα η ομάδα από το όνειρο της Α’ Εθνικής Για το αθλητικό κέντρο πραγματικά συγκινήθηκα με το βίντεο. Και αυτό γιατί πρόκειται για ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Κανένας εκτιμώ δεν πίστευε από πέρυσι που το συζητούσαμε ότι θα μπορούσε να γίνει αυτό το όνειρο αληθινό. Πάρα πολλοί μας χλεύασαν και ακόμα το κάνουν και άλλοι έφτασαν να πούνε και α ειρωνευτούν ότι όλα όσα γίνονται στον Άγιο Γεώργιο Φερών γίνονται με χρήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Και έχω τοποθετηθεί και θα ξαναπώ πως γνωρίζετε στην Ελλάδα κανένα δημόσιο έργο να χρηματοδοτείται από ιδιώτη; Υπάρχουν προγράμματα τα οποία όποιος ψάχνει τα βρίσκει και χρηματοδοτείται. Και ναι η Περιφέρεια έβαλε ένα ποσό, ένα μικρό ποσό, και τα υπόλοιπα χρηματοδοτούνται από την ΠΑΕ. Για να γίνει ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο όχι μόνο για τον Ολυμπιακό Βόλου αλλά για όλους. Σε ότι αφορά τα εισιτήρια διαρκείας. Θα μας πείτε πως θα πάμε στο γήπεδο; Θέλετε να μας ξεγελάσετε; Όχι γιατί σας θεωρούμε όλους συνεργάτες και φίλους μας. Το στήριγμα μας. Απλά φέτος αγοράζοντας κάποιος ένα εισιτήριο διαρκείας να είναι μέτοχος στην ομάδα μας. Τα χρήματα σας θα γίνουν μετοχές. Και κάποια στιγμή επιτέλους ο Ολυμπιακός Βόλου θα ανήκει στον κόσμο του, στον λαό του. Εγώ, ο κ. Τσεκούρας, ο κ. Τσιμπανάκος είμαστε περαστικοί. Εσείς είστε ο Ολυμπιακός Βόλου και αυτή είναι η Ολυμπιακή Συμμαχία”.

Να σημειωθεί ότι τα φετινά εισιτήρια διαρκείας είναι συλλεκτικά καθώς αποτυπώνεται επάνω τους τόσο ο κόσμος όσο και τα σήματα τόσο του Ερασιτέχνη όσο και της ΠΑΕ αναπαριστώντας έτσι το όλο νόημα της Ολυμπιακής Συμμαχίας. Τα εισιτήρια στους παραβρισκόμενους παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές μας Νίκος Μπουτζίκος, Φίλιππος Σκοπελίτης, Μιχάλης Γιαννίτσης και Στάθης Βασιλούδης ενώ φέτος η ΠΑΕ αποφάσισε το πρώτο εισιτήριο διαρκείας gold να δοθεί στον πρώην πρόεδρο της ομάδας μας τον κ. Αντώνη Κλίμη ο οποίος ωστόσο λόγω των μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό βρίσκεται σε προσωπική καραντίνα για αυτό και το εισιτήριο δόθηκε στον κ. Νίκο Καρακάνα της εταιρείας carpit καθώς είναι και ο χορηγός των εισιτήριων διαρκείας και ένας άνθρωπος που βοηθά έμπρακτα τον Ολυμπιακό Βόλου πολλά χρόνια τώρα. Ευχαριστούμε πολύ το ξενοδοχείο Park και τον κ. Μουστακαλή για την παραχώρηση της αίθουσας αλλά και όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και τήρησαν αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας ενάντια στον κορονοϊό.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...