Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Πρώτη με προσδοκίες!

 

Με αισιοδοξία και ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού.

Με το βλέμμα στραμμένο στην ΕΠΟ ,όπου την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη σύσκεψη η οποία θα καθορίσει την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται ο Ολυμπιακός , η ομάδα μας παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων, προπονήθηκε στο ρημαγμένο ΕΑΚ.

Το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση έδωσε σύσσωμο το Δ.Σ. της ΠΑΕ, με επικεφαλής τον πρόεδρο Σωτήρη Μαυρονάσιο, ο οποίος ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο, με υγεία, ενώ τόνισε πως με σκληρή δουλειά η ομάδα θα καταφέρει στο τέλος να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει. 

Οι είκοσι ποδοσφαιριστές έδωσαν το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού είναι οι: Χρήστος Αγρόδημος, Στάθης Βασιλούδης, Μιχάλη Γιαννίτσης, Δημήτρης Ζιάκας, Λόρι Κέρη, Κλεβί Κόλα, Βασίλης Κουτσιανικούλης, Αχιλλέας Κωνσταντίνου, Γιώργος Λαδάς, Γκενάντι Ξενοδόχοφ, Τάσος Μαρούδας, Ανέστης Μαστακούλης, Ιάσων Παπαδημητρίου, Γιώργος Παπακώστας, Παντελής Ριζογιάννης, Δημήτρης Τσελεπίδης, Κώστας Κάβουρας, Φίλιππος Σκοπελίτης, Νίκος Μπουτζίκος, Στάθης Ρόκας. 

 

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται και ο Αργεντινός Ερνάν Ντα Κάμπο ενώ απουσίασε δικαιολογημένα ο Θωμάς Γραικός.

 Το προπονητικό τιμ αποτελείται από τους: Περικλή Αμανατίδη (προπονητής), Μπάμπης Μπακαρός (προπονητής τερματοφυλάκων), Φάνης Τζατζάκης (γυμναστής), Θωμάς Μακρής (τεχνικός διευθυντής), Λευτέρης Τασιόπουλος (γενικός αρχηγός), Σπύρος Παπακωνσταντίνου (υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος), Μίλτος Μαργαρός (διευθυντής γραφείων), Απόστολος Έξαρχος και Σπύρος Σουφλάρης (οδηγοί ομάδας), Αλίκη Φωτιάδου (υπεύθυνη του γραφείο Τύπου της ΠΑΕ). 


 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...