Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Ανανέωσε ο Γραικός!

Παίκτης του Ολυμπιακού παραμένει ο Γραικός για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.



H ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον έμπειρο ακραίο αμυντικό Θωμά Γραικό ο οποίος και είχε μια γεμάτη χρονιά πέρυσι με την ομάδα μας έχοντας παίξει σε 22 παιχνίδια με 1.825 λεπτά συμμετοχής σε πρωτάθλημα και κύπελλο και πετυχαίνοντας και ένα γκολ στον εκτός έδρας αγώνα με τα Τρίκαλα.

Ο Γραικός (18/04/1991) αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας και όπως είναι ήδη γνωστό πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή, με θητεία κυρίως στο πρωτάθλημα της Football League, ενώ έχει παίξει και στη Σούπερ Λιγκ με τον Άρη Θεσσαλονίκης στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Συγκεκριμένα στον Άρη κάθισε ενάμιση χρόνο, μέχρι τον Δεκέμβριου του 2010, ενώ στη συνέχεια και μέχρι να έρθει στον Ολυμπιακό Βόλου πέρυσι έπαιξε σε Μακεδονικό, Ζάκυνθο, Εθνικό Νέου Αγιονερίου, Πανηλειακό, Σπάρτη, Αγροτικό Αστέρα και Ηρόδοτο.


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει για ακόμα μία χρονιά τον Θωμά Γραικό στην μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...