Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Έδωσαν αφορμές,...!

Υλικές ζημιές προκλήθηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με την Νίκη.



Μερίδα οπαδών προκάλεσαν φθορές στις τουαλέτες του γηπέδου ,ζημιές που η ΠΑΕ θα αποκαταστήσει άμεσα.

Το γεγονός αυτό ,αλλά και τα γενικευμένα επεισόδια έδωσαν βέβαια αφορμή στους σφουγγοκωλάριους του Δημάρχου και της ομάδας των 400 φιλάθλων (που βέβαια δηλώνει για διαφορετικούς λόγους περίπου τριπλάσια εισιτήρια σε κάθε αγώνα) για να αρχίσουν την ρητορική περί αλητείας ,οπαδικότητας και αναγκαιότητας να συσπειρωθούν όλοι κάτω από μία σκεπή έστω και αν αυτή βρωμάει μέχρι την...Θεσσαλονίκη.

Η ΠΑΕ από μέρους της εξέδωσε και αυτή ανακοίνωση με την οποία καυτηριάζει την μειονότητα που προκάλεσαν τις φθορές στο γήπεδο:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά μερίδας φιλάθλων της ξεκαθαρίζει πως δεν έχει κανένας το δικαίωμα με συμπεριφορές όπως οι χθεσινές στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου να αμαυρώνει την ιστορία, την διαδρομή και το ήθος του συλλόγου.

Αυτές οι συμπεριφορές είναι συμπεριφορές που σε καμία περίπτωση δεν υιοθετεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και μας βρίσκουν κάθετα αντίθετους. Ευτυχώς πρόκειται για μια μικρή μερίδα φιλάθλων που καμία σχέση δεν φέρουν με τους υγιείς φιλάθλους τους οποίους για ακόμα μια φορά τους ευχαριστούμε για την αγάπη τους και την στήριξη στην ομάδα.


Αναφέρουμε για ακόμα μια φορά ότι αυτούς τους απαράδεκτους που αντί να προασπίσουν το καλό της ομάδας έκαναν ότι μπορούσαν για να έχουμε το αντίθετο αποτέλεσμα και η ομάδα να κινδυνεύει με βαρύ χρηματικό πρόστιμο (ευτυχώς είναι λίγοι και τους γνωρίζουμε) δεν τους θέλουμε στο γήπεδο. Και να είναι σίγουροι πως θα φροντίσουμε να μην περάσουν ούτε καν έξω από το γήπεδο.»

Σαφώς τα χθεσινά επεισόδια έχουν δύο κύριες αιτίες.
Το πρώτη βήμα έγινε από την ΠΑΕ της Νέας Ιωνίας που επί τούτου παραχώρησε τις 20 προσκλήσεις που διέθετε σε αλήτες που πήγαν στο γήπεδο με μοναδικό σκοπό να προκαλέσουν ,να δημιουργήσουν τεταμένο κλίμα και η ομάδα να τιμωρηθεί.
Το δεύτερο έγινε από την ανεπάρκεια της αστυνομίας που άφησε ακόμα 20-30 περιφερόμενους αλήτες της Νίκης να μπούνε χωρίς εισιτήρια στο γήπεδο.
Δυστυχώς όμως και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού "τσίμπησαν" στην παγίδα που εσκεμμένα στήθηκε από την διοίκηση της ομάδας της Νέας Ιωνίας με αποτέλεσμα τα επεισόδια που έγιναν ,που αν και μικρής έκτασης , συζητήθηκαν αφού επί τούτου προωθήθηκαν κατάλληλα από τους προαναφερθέντες σφουγγοκωλάριους συγκεκριμένων κύκλων.











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...