Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Λεβέντης ήταν ο Ολυμπιακός!

Ένας απρόσμενα αναγεννημένος Ολυμπιακός που μάλιστα βρέθηκε να χάνει από νωρίς έκανε περίπατο στην πιο δύσκολη έδρα της κατηγορίας!
Με γκολ των Ράντι , Κέρι και Τσίτα και ευκαιρίες για...άλλα τόσα οι ερυθρόλευκοι έδειξαν σφυγμό και "φώναξαν" παρόντες για κάθε διεκδίκηση!






Ο Βόκολος παρέταξε τον Ολυμπιακός με τερματοφύλακας τον Ξενοδόχοφ. Το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε, ο Γραικός και το αριστερό, ο Μπουτζίκος, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συνέθεσαν, ο Βοσνακίδης, με τον Τσιάρα. Αμυντικοί μέσος ήταν ο Κόλα και μπροστά τους είχε τον Σκοπελίτη ενώ  στα χάφ ήταν ο Κουτσιανικούλης με τον Κέρη και τον Ράντι σε ρόλο επιτελικό.Φορ μόνος του ο Τσίτας.

Όλα ξεκίνησαν στραβά για τον Ολυμπιακό.Άφαντος στο γήπεδο στο πρώτο 20λεπτο με τους γηπεδούχους να μπαίνουν με την φόρα της κερκίδας ,να χάνουν δύο μεγάλες ευκαιρίες και να πετυχαίνουν γκολ...προπόνησης με την άμυνά μας ανύπαρκτη!

Ο Ολυμπιακός έκανε ουσιαστικά αισθητή την παρουσία του μετά το πρώτο 25λεπτο.Και στο 28 ισοφάρισε με ένα πανέμορφο γκολ συνδυασμό τριών παικτών.Σέντρα ο Μπουτζίκος , ασίστ ο Κουτσιανικούλης και όμορφο πλασέ του Ράντι.

Από εκεί και πέρα στο γήπεδο υπήρχαν μόνο οι ερυθρόλευκοι που έκαναν πάρτι ευκαιριών.Ο Κέρη στο 55' με πέναλτι έκανε το 1-2 και η ομάδα μας συνέχισε να χάνει την μία ευκαιρία μετά την άλλη.
Στο 68 ο Κέρη εκτέλεσε όμορφο φάουλ και ο Τσίτας με κεφαλιά έγραψε το 1-3 με την ομάδα μας να συνεχίζει να είναι άτυχη για ένα μεγαλύτερο σκορ. 


ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: Καραγκιολίδης, Σέχου, Σμίλτος (59’ Βακράκος), Μάγκας, Αναστασόπουλος, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Βογιατζής, Χιντζίδης, Χίσι (57’ Παπαδόπουλος), Χαντί (69’ Χρυσοφάκης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξενοδόχοφ, Γραικός, Βοσνακίδης, Τσιάρας, Μπουτζίκος, Ράντι, Κόλα (55’ Βασιλούδης), Κέρη (86’ Ναβαλόν), Σκοπελίτης (78’ Ρόκας), Κουτσιανικούλης, Τσίτας.




Κάρτες:   Κίτρινες: 7’ Μάγκας, 62’ Παπαδόπουλος – 37’ Ράντι, 65’ Ξενοδόχοφ, 91’ Ρόκας.

Ο «κόραξ» του αγώνα
Πολύ καλή η διαιτησία του Ρούσσου

Μας άρεσε....
Ο Ράντι παίρνει δικαιωματικά τον τίτλο του ΜVP χωρίς όμως να υπάρχουν παίκτες που υστέρησαν
Δεν μας άρεσε...
H αστάθεια που δείχνει σε φάσεις ο Ξενοδόχοφ



Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Βόκολος: «'Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς που προερχόμασταν από εξευτελιστική ήττα που δεν αρμόζει στην ιστορία της ομάδας μας,απέναντι σε μία ομάδα δυσκολοκατάβλητη. Κάναμε μια καλή νίκη που οι παίκτες μου κατάφεραν αφού αυτοί κατάφεραν να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας.Κάθε ν΄ίκη και κάθε ήττα διαρκεί 24ώρες και την επόμενη πρέπει να σκεφτόμαστε τον επόμενο αγώνα.Έχουμε άλλα 8 παιχνίδια και πρέπει να είμαστε σοβαροί και να έχουμε την εικόνα που αρμόζει στον Ολυμπιακό.Καλή συνέχεια στην Ιεράπετρα.Είμαστε 10 ημέρες στην ομάδα και προσπαθούμε να βελτιώσουμε την αμυντική μας λειτουργία την ώρα που δεν έχουμε την μπάλα στα πόδια μας.Μπήκαμε μουδιασμένοι, δεν ξεκινήσαμε καλά.Στο β μέρος αλλάξαμε τον σχηματισμό μας και βγήκαμε σωστά στην κόντρα που μας ευνοεί. »

Καβακάς: «Το παιχνίδι μας δημιούργησε προβλήματα.Στο πρώτο 30λεπτο είχαμε την κατοχή , προηγθήκαμε ήμασταν πάρα πολύ καλοί.Έπειτα ήρθε το μπλακ αουτ.Πρώτη φορά είδα έτσι την ομάδα μου.Δώσαμε τα πάντα στον αντίπαλο και του δώσαμε εύκολα το παιχνίδι.Στο β' ημίχρονο δεν μπήκαμε ποτέ.Χάσαμε την συγκέντρωσή μας ,τα χάσαμε όλα...Μέσα από αυτό το παιχνίδι πρέπει να μάθουμε πως να αντιδρούμε όταν βάζουμε γκολ.Η ομάδα ακόμα δεν έχει πετύχει την σωτηρία και το επόμενο ματς είναι πολύ σημαντικό.»

Bασιλούδης: «“Ήταν σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Ιεράπετρα έχει μία πολύ αξιόλογη ομάδα, ήταν λογικό ότι μας πίεσαν στα πρώτα λεπτά και κατάφεραν να προηγηθούν. Μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ δυνατά. Καταφέραμε να βγούμε στην κόντρα με αξιόλογες ενέργειες και γυρίσαμε το παιχνίδι. Πιστεύω ότι το σκορ είναι δίκαιο βάσει του δευτέρου ημιχρόνου!»


Μικρά&πικάντικα
  • "Κλείσαμε στόματα με την σημερινή μας εμφάνιση", είπε ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος. "Όλοι μας είχαν ξεγραμμένους μετά τις πολλές αλλαγές που κάναμε στο ρόστερ μας και μετά το αποτέλεσμα στην Ηγουμενίτσα. Σήμερα όλοι είδαν πως έχουμε μία εξαιρετική ομάδα. Προχωράμε συγκεντρωμένοι παιχνίδι-παιχνίδι.”
  • Σχεδόν κατάμεστο ήταν το γήπεδο της Ιεράπτρας.
  • Σε συγχαρητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου τονίζεται: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συγχαίρει τον διαιτητή κ. Ρούσσο (Κορινθίας) και τους βοηθούς του κ.κ. Μπουρτζοβίτη και Τριαντάφυλλο (Κορινθίας) για την άψογη διαιτησία στον αγώνα Ο.Φ. Ιεράπετρα – Ολυμπιακός Βόλου. Διαιτησίες όπως η σημερινή κοσμούν το ποδόσφαιρο».






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...