Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Σοκ με Καραμήτσο!


Με αρκετά προβλήματα θα διεξαχθεί για την ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Βόλου το παιχνίδι με αντίπαλο τον ΦΟ Αριδαίας,......που είναι παράλληλα το εναρκτήριο για το Βολιώτικο σύνολο στον Β’ γύρο.
Μετά το ρεπό της προηγούμενης εβδομάδας αλλά και την ήττα από τους Τιτάνες Παλαμά στο τέλος του Α’ γύρου, το σύνολο του Γιώργου Βλιώρα υποδέχεται την ομάδα από την Αριδαία.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου τις 5μ.μ. Ο τεχνικός της ομάδας μας δε μπορεί να υπολογίζει στον Δημήτρη Καραμήτσο, που ήταν άτυχος και, ως όλα δείχνουν δε θα μπορεί να ενισχύσει την ομάδα έως το τέλος της χρονιάς, μετά και την επιτυχημένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στον τένοντα. 

Παράλληλα, εκτός θα είναι και οι Παναγιώτης Σπανόπουλος και Γιάννης Χροναίος, που είναι επίσης τραυματίες και θα υπολογίζονται στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τους Ικάρους Τρικάλων.

Μιλώντας για το παιχνίδι της Κυριακής, ο κ. Βλιώρας επεσήμανε: 

«Σίγουρα το παιχνίδι τη Κυριακής είναι κόντρα σε μια ομάδα στα μέτρα μας, από την οποία μάλιστα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχαμε ηττηθεί στην παράταση. Εμείς θέλουμε να ξεχάσουμε την ήττα από τους Τιτάνες Παλαμά, παιχνίδι που χάσαμε λόγω του κακού δευτέρου ημιχρόνου και ενώ στο πρώτο είχαμε χτίσει μια διαφορά. Το έργο μας κόντρα στην ομάδα του ΦΟ Αριδαίας δεν είναι εύκολο, λόγω και των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε. Υπήρξε η ατυχία με τον Καραμήτσο, οι Σπανόπουλος και Χροναίος λόγω ενός διαστρέμματος και τραβήγματος αντίστοιχα δε θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν, ενώ υπάρχουν και κάποιοι φοιτητές που γράφουν μαθήματα. Παρόλα αυτά, είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...