Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Στόχος η άνοδος στην SL2!

Ανακοίνωση για το αποτέλεσμα του αγώνα με το Αιγάλεω αλλά και με αναφορές στο παιχνίδι κυπέλλου και στη βαριά ήττα από τον Πανιώνιο εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.



Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Η ομάδα μας έκανε αυτό που έπρεπε και επέστρεψε με το «διπλό» και τους πολύτιμους τρεις βαθμούς μετά τον εκτός έδρας αγώνα με το Αιγάλεω. Διοίκηση, ποδοσφαιρικό και τεχνικό τιμ έκαναν όλοι το χρέος τους και ο Ολυμπιακός Βόλου επέστρεψε στις νίκες, έχοντας μετά από 11 αγωνιστικές 17 βαθμούς και την τέταρτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα, τέσσερις μόλις βαθμούς πίσω από τον δεύτερο Ιωνικό.

Εμείς όλοι μαζί ενωμένοι και δυνατοί παραμένουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Super League 2. Δεν επαναπαυόμαστε μέχρι να φτάσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου εκεί που του αξίζει.

Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά πόσο βαριά είναι η φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου και για αυτό εμείς πρώτοι είμαστε εκείνοι που απαιτούμε νίκες και καλές εμφανίσεις. Και αυτό θα κάνουμε!

Σε ό,τι αφορά την κριτική που ασκήθηκε μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο, ένα παιχνίδι αδιάφορο για εμάς που ωστόσο εμείς πρώτοι παραδεχτήκαμε ότι μας στεναχώρησε το εύρος του εις βάρος μας σκορ, δεν χρειάζονται απαντήσεις. Αυτές δόθηκαν από όλους μέσα στο γήπεδο στον χθεσινό αγώνα. Δεν είμαστε αντίθετοι στην κριτική, όταν είναι ουσιαστική. Βιαστικά συμπεράσματα και βαρύγδουπες δηλώσεις ωστόσο μόνο κακό μπορούν να κάνουν, όταν η ομάδα παραμένει στον στόχο της που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα.

Εμείς λοιπόν κάναμε το χρέος μας. Είναι η ώρα του κόσμου του Ολυμπιακού Βόλου να κάνει το δικό του και να στηρίξει την ομάδα μας όπως μόνο εκείνος ήξερε να κάνει όλα αυτά τα χρόνια και την Κυριακή να «κοκκινίσει» τη Νεάπολη σε ένα ακόμα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...