Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Θα παίξουμε με την Καλαμάτα στα...κόκκινα!


Ο προπονητής της ομάδας Σούλης Παπαδόπουλος έκανε δηλώσεις στον 9.86






Ο Σούλης δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Θα πρέπει η ομάδα μας να μην κοιτάει την βαθμολογία αφού έχουμε χάσει πολύ έδαφος και να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να ανβούμε σκαλί σκαλί.
Η ομάδα ήταν πολύ αγχωμένη αλλά νομίζω πως η παρουσία του κόσμου βοήθησε πολύ.Τώρα ξέρουμε πως τα παιχνίδια όλα είναι δύσκολα.Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που ήταν πάνω από χρόνο αήττητη.

Η Καλαμάτα δεν έχει χάσει βαθμό στην έδρα της.Αλλά τα δύσκολα μου αρέσουν.Το παιχνίδι έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας θα έχει πολύ κόσμο αφού είναι ενθουσιασμένοι.Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι.

 Το παιχνίδι Κυπέλλου με βοήθησε πολύ να δω πως 2-3 παιδιά μπορούν να μας βοηθήσουν.Όπως υπάρχουν και 2-παιδιά που δεν με έπεισαν πως μπορούν να μας βοηθήσουν.Λέμε πήγε καλά ο Κόλα,αλλά δεν πήγε καλά μόνο αυτός.Πήγαν καλά και άλλα παιδιά.Ο Κόλα πάει καλά και στις προπονήσεις και μακάρι να συνεχίσει έτσι.
 Ο Τσίτας ,ο Καρακώστας ,ο Δεινόπαπας πήγαν και αυτοί καλά και με βάζουν σε σκέψεις να τους έχω στην αποστολή.

Εγώ κοιτάω να διορθώσω την ομάδα συνολικά και τον τρόπου παιχνιδιού.Όταν θα έρθει ο Γενάρης έχουμε καιρό να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις.Εγώ θέλω να μιλάω μόνο για την δική μου δουλειά.Εγώ θέλω να περάσω στους ποδοσφαιριστές μας πως πρέπει να ακολουθούμε ένα πλάνο ακόμα και αν δεχτούμε ένα γκολ. 

Είμαστε μια ομάδα που διαθέτει ταχύτητα αλλά πρέπει να μάθουμε και να την αξιοποιούμε.Υπάρχουν παίκτες που είναι και διαφορετικής φιλοσοφίας.
Έχω αλλάξει σαν προπονητής.Το ποδόσφαιρο εξελίσσεται.Την ψυχολογία την φέρνουν οι καλές εμφανίσεις και ο κόσμος. Την ψυχολογία πρέπει να την αποκτήσουν οι παίκτες μόνοι τους.

Ο Δεινόπαππας έπαθε ένα τράβηγμα που θα τον αφήσει πίσω 10-15 ημέρες.Ο Ράντι έπαθε μια ζημιά στον δικέφαλο και θέλει προσοχή.Δεν μπορούμε να κάνουμε διαχείριση και να μην δουλέψουμε πολύ καλά για να μην διακινδυνέψουμε τραυματισμούς.Στην Καλαμάτα πρέπει να παίξουμε στα κόκκινα.Πρέπει να πάμε να κερδίσουμε.Μας δίνεται η δυνατότητα να τους κρατήσουμε χαμηλά.

Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό.Πιστεύω πως υπάρχουν πολλές ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν την άνοδο.Έχει πολλές ισοπαλίες και η βαθμολογία έχει κρατηθεί χαμηλά.»



 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...