Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Να ανασυνταχθούμε...

Πλήρως απογοητευμένος από την εικόνα του β’ ημιχρόνου στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Θωμάς Γράφας...


...τονίζοντας στις δηλώσεις του ότι τέτοιες εμφανίσεις δεν πρέπει να γίνονται από ομάδα που έχει υψηλούς στόχους, πως στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας δε βγήκε στο γήπεδο και είχε άκρως προβληματική εικόνα. 

Αναλυτικά είπε:

«Ξέραμε είναι θα είναι δύσκολος και ποιοτικός αντίπαλος ο ΠΑΣ Γιάννινα, του οποίου μοναδικός στόχος είναι ο πρωταθλητισμός. Σταθήκαμε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά αν θέλουμε να λέμε ότι είμαστε ομάδα για το παραπάνω, δεν πρέπει να έχουμε την εικόνα του β’ ημιχρόνου. Δε βγήκαμε στο γήπεδο στην επανάληψη και η εικόνα μας ήταν άκρως προβληματική. Να διορθώσουμε το σκεπτικό μας γιατί θα έχουμε πρόβλημα. Γρήγορα να ανασυνταχθούμε στη σκέψη και να μη μένουμε σε προηγούμενα ή επόμενα ματς. Έχει δύσκολα ματς το πρωτάθλημά μας. Το β’ ημίχρονο δε θέλω να το σχολιάσω καθόλου, μείναμε στα αποδυτήρια».

Για το αν έπαιξαν ρόλο οι πολλές αλλαγές στο να πέσει η απόδοση της ομάδας του ή η άνοδος της απόδοσης του ΠΑΣ Γιάννινα: «Ήταν συνδυασμός κάποιων πραγμάτων, αλλά τι πάει  να πει κάναμε αλλαγές; Όλοι δουλεύουν με το ίδιο σκεπτικό και πρέπει όλοι να είναι έτοιμοι. Φτάνουμε κοντά στα επίσημα πρέπει όλοι να δίνουν το 100%, για να μην παρουσιαστεί ξανά αυτή η εικόνα. Ο ΠΑΣ είναι ποιοτικός, με καλό ρόστερ και δύσκολος αντίπαλος. Εκ διαμέτρου αντίθετα για μας τα δύο ημίχρονα».

Δηλώσεις έκανε και ο Σκοπελίτης στα Γιαννώτικα ΜΜΕ:

«Πρέπει να μας προβληματίσει η εικόνα του β’ μέρους. Είπαμε να ξεχάσουμε τον Άρη γρήγορα. Δεν έπρεπε να μείνουμε σ’ αυτό το ματς. Περιορίσαμε τον ΠΑΣ στο α’ ημίχρονο, αλλά δε βγήκαμε στο δεύτερο. Δεν είναι καλό να «τρως» τρία γκολ, αλλά ευτυχώς έγινε τώρα, για να μας προβληματίσει στη συνέχεια».



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...