Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Ανανέωσε ο Μπόγδανος!

Δύο ανακοινώσεις για την ομάδα μπάσκετ είχε η σημερινή ημέρα.


Με την πρώτη γνωστοποιηθηκε η ανανέωση Μπόγδανου ενώ η δεύτερη αφορούσε τον βοηθό προπονητή.

«Η Διοικούσα Επιτροπή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας και για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με τον καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Μπόγδανο. 

Ο Δημήτρης Μπόγδανος αποτέλεσε στυλοβάτη της ανόδου της ομάδας στη Γ’ Εθνική κατηγορία και της εξαιρετικής πορείας της στην αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα, αποδέχθηκε και για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο την πρόταση του συλλόγου και θα τον ενισχύσει στην προσπάθεια για καταξίωση στις εθνικές κατηγορίες.

Ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στον Δημήτρη στις αγωνιστικές προκλήσεις της νέας χρονιάς. »


«Η Διοικούσα Επιτροπή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Χρήστο Γκούμα, στη θέση του βοηθού προπονητή, ο οποίος θα πλαισιώσει το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, με αρμοδιότητα και την ανάπτυξη των ακαδημιών. 
Γεννημένος το 1995, απόφοιτος της σχολής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ανήκει στη νέα γενιά προπονητών. Διετέλεσε προπονητής των ακαδημιών μπάσκετ του Γ.Σ. Ηρακλή Θεσσαλονίκης και διεξήγαγε τη διπλωματική του εργασία, κάνοντας πρακτική στο τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια κατάρτισης, τόσο σε προπονητικά προγράμματα εκγύμνασης, όσο και οργάνωσης τμημάτων υποδομής. 
Είναι εν ενεργεία καλαθοσφαιριστής, ενώ έχει αγωνιστεί σε ομάδες του Βόλου και της Θεσσαλονίκης. 
Με την προσθήκη του κ. Γκούμα Χρήστου ολοκληρώθηκε η σύνθεση του προπονητικού επιτελείου της ομάδας, που αποτελείται από τους:
Τεχνικός Διευθυντής: Αντώνης Μυριτζής
Προπονητής: Γιώργος Βλιώρας
Βοηθός προπονητή - προπονητής Ακαδημιών: Χρήστος Γκούμας
Γυμναστής: Κώστας Καμμένος  

Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής εύχονται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας καλή επιτυχία και εκφράζουν τις θερμότερες ευχαριστίες τους για την επιλογή τους να στηρίξουν την προσπάθεια που ανέλαβαν. »
  






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...