Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Θέλει δουλειά ακόμα...!

Ο Ολυμπιακός σημείωσε την πρώτη του φιλική νίκη ,χωρίς πάντως να εντυπωσιάσει με την εικόνα του. Η ομάδα μας σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη του αντιπάλου της και είχε ,σε αντίθεση με τα προηγούμενα, περισσότερες τελικές προσπάθειες.

Το γκολ οι ερυθρόλευκοι ,που προς το παρόν πάντως φοράνε κίτρινες εμφανίσεις, το σημείωσε ο Τσίτας στο 55' μετά από σέντρα του Σκοπελίτη.

Πάντως και ο Μακεδονικός ,αν και ομάδα κατώτερης κατηγορίας είχε 3 κλασσικές ευκαιρίες για να προηγηθεί αλλά και να ισοφαρίσει.

Μετά το 0-1 η ομάδα μας «κάθισε» στον δημιουργικό τομέα και δεν είχε άλλες ευκαιρίες .


ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Τοτολίδης, Χατζηκωνασταντίου, Τσουκάνης, Λαβιδάς, Τσιαμπάζης, Σάββας, Πολυζωΐδης, Ζωϊρανλής, Κωνσταντινίδης, Καράμπελας, Αμοιρίδης.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Καρανικόλας, Γουνόπουλος, Τσελέπης. Αντωνιάδης, Πεχλιβανίδης, Ζιγκόλης, Μπαρτούσι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Μακρυωνίτης (65′ Γιδόπουλος), Γραικός (79’ Πριόνας), Μπουτζίκος (82’ Μπιτέλας), Βοσνακίδης (72’ Παπαϊωάννου), Φαζός, Κόλα (65’ Λάσκαρης), Τσιάρας (46’ Ρόκας), Σκοπελίτης (85’ Μπακουλάτι), Πόζογλου (46’ Ράντι), Στεφάνοβιτς (61’ Τζέφερσον, 76’ Κλεμέντε), Τσίτας (85’ Πάσχος).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...