Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Μπροστά οι παλαίμαχοι!

Νέα διοικούσα επιτροπή αναλαμβάνει την ομάδα καλαθοσφαίρισης την φετινή χρονιάΗ ανακοίνωση:

«Μετά την επιτυχημένη πορεία, της Ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του συλλόγου μας, στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατά την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Η ομάδα των παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών, που συνεργάστηκε με την Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937,κατέθεσε πρόταση ανάληψης της λειτουργίας του τμήματος και των υποδομών του.

Το Δ.Σ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 δέχτηκε ομόφωνα την υποβληθείσα πρόταση και η διαχείριση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ περνά στα χέρια επταμελούς ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.

Η οργάνωση του τμήματος αφορά εξ’ ολοκλήρου τόσο την διοικητική όσο και την οικονομική διάρθρωση του, καθώς και την οργάνωση και λειτουργία των υποδομών του ανδρικού τμήματος καλαθοσφαίρισης. Με την εμπειρία της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου η ΔΕ προχωρά σε αναδιάρθρωση του τμήματος με ταχύτατους ρυθμούς και με μακρόπνοο σχέδιο πενταετούς διάρκειας, προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός συγχρόνου μοντέλου ,που θα αποδώσει καρπούς στον αγωνιστικό τομέα.

Η Διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 θα σταθεί αρωγός της προσπάθειας αυτής με κάθε διαθέσιμο μέσο. Γι’ αυτό καλούμε τους φιλάθλους της πόλης και τους χορηγούς μας να συμπαρασταθούν για μία ακόμη αγωνιστική περίοδο στην προσπάθεια μας , ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι μας».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...