Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

Έχασε από Καρίτσα!

Όταν αλλάζεις όλη την ομάδα οι ήττες στα πρώτα φιλικά ,ακόμα και από...Καρίτσες, είναι αναπόφευκτες.


Ο Ολυμπιακός ,στο πρώτο του φιλικό που ασφαλώς δεν προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα , ηττήθηκε από  την νεοφώτιστη στην Γ΄Εθνική Α.Ε.Καρίτσας με ένα πέναλτι στο 8ο λεπτό.

Η ομάδα ακόμα δεν είναι ομάδα αφού μόλις ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο προετοιμασίες χωρίς ,ελπίζουμε, τις βασικές προσθήκες της ομάδας αν θα θέλαμε να πρωταγωνιστήσει.

Ο Θωμάς Γράφας, στην πρώτη εντεκάδα της νέας αγωνιστικής σεζόν, επέλεξε τον Μακρυωνίτη κάτω από τα δοκάρια, τον Γραικό στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Μπουτζίκο στο αριστερό και τους Ρόκα και Βοσνακίδη στο κέντρο αυτής. Ως αμυντικά χαφ αγωνίστηκαν οι Καναβός και Σκοπελίτης, με τον Καρακώστα να αγωνίζεται μπροστά από αυτούς, σε ρόλο «δεκαριού». Στις πτέρυγες, μεσοεπιθετικά, τοποθετήθηκαν οι Τζέφερσον (δεξιά) και Πόζογλου (αριστερά), με τον Θωμά Τσίτα να κινείται στην αντίπαλη μεγάλη περιοχή, σε ρόλο σέντερ φορ.

O Ολυμπιακός ήταν σε όλο το παιχνίδι καλύτερος από την αντίπαλό του ,χωρίς όμως να βγάζει κάποιο αξιόλογο συνδυασμό και αναμενόμενα χωρίς στρατηγική στο παιχνίδι.
Η ομάδα μας είχε τις τελικές προσπάθειες να βάλει γκολ χωρίς να υπάρξει η ανάλογη ευστοχία.


Ολυμπιακός Βόλου: Μακρυωνίτης (41′ Σοϊλεμέζογλου), Γραικός (41′ Πριονάς), Ρόκας (41′ Παπαϊωάννου), Βοσνακίδης (65′ Πατσής), Μπουτζίκος (41′ Μπαρούτας), Πόζογλου (41′ Μαρούδας), Σκοπελίτης (67′ Καραλούλης), Καναβός, Καρακώστας (41′ Ενγκομπά – 70′ Μπακουλάτι), Τζέφερσον (41′ Κόκκορης), Τσίτας (41′ Πάσχος)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...