Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

"Γεμίζει¨ρόστερ με Πάσχο!

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου είναι από σήμερα ο Μανώλης Πάσχος. 



Ο 24χρονος Μαγνησιώτης επιθετικός υπέγραψε στους «ερυθρόλευκους» και θα ενισχύσει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα.

Πέρυσι ο Πάσχος παίζοντας με την φανέλα του Ρήγα Φεραίου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ με 30 γκολ, ενώ είναι ένας επιθετικός με έφεση στο σκοράρισμα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού Μανώλη Πάσχου. Ένας ποδοσφαιριστής με υψηλή τεχνική κατάρτιση και με έφεση στο σκοράρισμα. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Α.Ε. Χλόης, στην Α΄ ΕΠΣΘ, σε ηλικία 14 ετών, όπου σε δύο χρονιές σημείωσε 13 γκολ. Στη συνέχεια μεταπήδησε στο Ρήγα Φεραίο, όπου σε δύο χρονιές πανηγύρισε δύο ανόδους, από την Α’ ΕΠΣΘ στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του 2014 μεταπήδησε στην Κ19 της Νίκης Βόλου, στη Β’ Εθνική, όπου και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Βορείου ομίλου με 13 γκολ σε μισή σεζόν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την Νίκη Βόλου στη Σούπερ Λιγκ την επόμενη σεζόν, ενώ παράλληλα αγωνιζόταν με την ομάδα της Κ20, όπου και σημείωσε 4 γκολ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2014, όπου και η ομάδα της Νίκης αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα.
Στη σεζόν 2015-16 έπαιξε με τον Ρήγα Φεραίο στη Γ’ εθνική, καταγράφοντας 13 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σημειώνοντας οκτώ γκολ. Τον Ιούλιο του 2016 μεταγράφηκε στον Διαγόρα Στεφανοβικείου, ο οποίος τερμάτισε στη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ και ο ίδιος αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στο νομό Μαγνησίας έχοντας πετύχει 25 γκολ. Συνολικά στις δύο χρονιές στο Διαγόρα Στεφανοβικείου πέτυχε 50 γκολ, 41 στο πρωτάθλημα και 9 στο κύπελλο.
Την περασμένη σεζόν αγωνίσθηκε στον Ρήγα Φεραίο, όπου και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Α’ ΕΠΣΘ σημειώνοντας 30 γκολ στο πρωτάθλημα και 5 στο κύπελλο.
Ο Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Μανώλη Πάσχο στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...