Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Τζέφερσον ο εκλεκτός!

Στην απόκτηση του Βραζιλιάνου Τζέφερσον Μαρανιάο, για τη θέση του επιτελικού μέσου προχώρησε ο Ολυμπιακός.


 Πρόκειται για μια σημαντική μεταγραφή, καθώς ο 26χρονος μέσος έχει όλα τα στοιχεία για να αποτελέσει τον ηγέτη της ομάδας τη νέα χρονιά. Έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο στη Βραζιλία με τη Σάντα Κρουζ, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Ελλάδα με την φανέλα του Αχαρναϊκού στο πρωτάθλημα της football league όπου σε 22 συμμετοχές είχε 3 γκολ και 1 ασίστ.

Ο Τζέφερσον βρίσκεται ήδη στο Βόλο και πρόκειται να αρχίσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:


«Ο Βραζιλιάνος Τζέφερσον (Μαρανιάο) Ντούγκλας Νταμιάο Κορέια, όπως είναι το πλήρες όνομά του, αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Βόλου.
Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο στη Βραζιλία και έρχεται στον Ολυμπιακό με στόχο να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους που θέτει για τη νέα χρονιά.
Ο Τζέφερσον γεννήθηκε στο Κοέλιο Νέτο της Βραζιλίας στις 06/08/1993 και από μικρή ηλικία έδειξε τα πλούσια ποδοσφαιρικά του προσόντα. Αγωνίζεται ως επιθετικός χαφ, ενώ μπορεί να παίξει και ως ακραίος επιθετικός.
Επί σειρά ετών αγωνίστηκε στη Santa Cruz, αρχικά στην Ακαδημία της ομάδας και στην πρώτη ομάδα στη συνέχεια, παίζοντας στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Βραζιλίας. Κατόπιν, το 2015-16 αγωνίστηκε στην Jacuipense, επίσης ομάδα της Βραζιλίας.
Την περίοδο 2016-17 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αχαρναϊκού, καταγράφοντας 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League, ενώ σημείωσε και τρία τέρματα.
Επέστρεψε στη Βραζιλία και αγωνίστηκε στο Campeonato Paulista, μέχρι πρότινος, πριν αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό Βόλου.
Ο Τζέφερσον ήρθε στην Ελλάδα το μεσημέρι της Κυριακής, υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.
O Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Τζέφερσον στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια και του εύχεται πολλές επιτυχίες με την ομάδα».




 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...