Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Τα νέα των ακαδημιών!

Στα Τρίκαλα ταξίδεψαν οι «μικρές» ομάδες μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου.
Οι παίδες και οι κορασίδες των «ερυθρολεύκων» έδωσαν φιλικά παιχνίδια με τις αντίστοιχες ομάδες της πρότυπης ακαδημίας foudas.b.c στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της νέας και καλά οργανωμένης αυτής ακαδημίας.
Τα παιδιά χάρηκαν το παιχνίδι και είχαν την ευκαιρία να κάνουν νέες γνωριμίες και ν’ αναπτύξουν φιλικές σχέσεις με παιδιά της ηλικίας τους από τα Τρίκαλα. Στη συνέχεια περιηγήθηκαν στην πόλη των Τρικάλων, όπου ο Ολυμπιακός τους παρέθεσε γεύμα, ενώ αργά το απόγευμα επέστρεψαν απόλυτα ικανοποιημένα στον Βόλο.
Της «ερυθρόλευκης» αποστολής ηγήθηκαν οι προπονήτριες Ιωάννα Ράμμου, Νάνσυ Σχοινά και η τεχνική σύμβουλος Ελένη Παπαθανασίου.
Με ανακοίνωσή του, ο Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί θερμά τον Γιώργο Φούντα, την Μπακόση Γεωργία και τους υπευθύνους της Ακαδημίας Foudas. B.C για την άψογη φιλοξενία. Ήδη, μεταξύ των δύο συλλόγων ξεκίνησε μια άψογη συνεργασία που θα συνεχιστεί και στο μέλλον.
Στο μεταξύ, συνεχίζεται η μεταβατική περίοδος, τόσο για την παιδική ομάδα μπάσκετ, όσο και γι αυτή των κορασίδων του Ολυμπιακού Βόλου. Οι παίδες αυτή την εβδομάδα, εκτός των προπονήσεων, θα δώσουν δύο φιλικά παιχνίδια, ενώ οι κορασίδες θα υποδεχτούν το ερχόμενο Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ τον Πανελευσινιακό
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...