Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Έχει γίνει κουβέντα με τον Ολυμπιακό!

Για το ενδεχόμενο συνέχισης της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Περικλής Αμανατίδης σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.


«Εμένα θα με βρείτε του χρόνου σε ένα περιβάλλον το οποίο θα με ικανοποιεί για να πετύχω ξανά τους καινούργιους στόχους που θα ξαναβάλω. Έχει γίνει κουβέντα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Θα εξαρτηθούν όλα από τις επόμενες κινήσεις, δεν είναι τίποτα σίγουρο… » , ανέφερε ο τεχνικός των ερυθρολεύκων ενώ σε άλλο σημείο αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο μπαράζ :

«Υπάρχει η πιθανότητα να μην έχουμε τελειώσει τις υποχρεώσεις μας. Αν έχουν ανοίξει άλλες δυο θέσεις στη Super League 2 για τους πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής.

Είναι άξιο απορίας ότι είναι σχεδόν Μάϊος και δεν έχει οριστικοποιηθεί  η μορφή των πρωταθλημάτων που θα αρχίσουν. Τους παίκτες τους κρατάμε με πιθανά σενάρια, με όνειρα και με προσδοκίες. Δεν ξέρω αν τους κρατάμε και όλους.»

Για την επιτυχημένη χρόνια είπε:

«Είχαμε βάλει στόχο από την αρχή να αλλάξουμε κατηγορία. Είχαμε μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, ένα ρόστερ το οποίο χτίσαμε από τον Μάϊο βήμα – βήμα. Σχεδόν πετύχαμε όλους τους μεταγραφικούς μας στόχους, οι οποίοι απέδωσαν αυτό που περιμέναμε. Νομίζω λογικά ήρθε το αποτέλεσμα μέσα από μια σταθερή πορεία με πολλές νίκες, πόσους βαθμούς και πολλά γκολ.»

Για την αναδιάρθρωση είπε:

«Η αναδιάρθρωση από μόνη της δεν μπορεί να αλλάξει τα πράγματα. Είναι χτισμένη γύρω από ένα τηλεοπτικό συμβόλαιο της ΕΡΤ προς τις κατηγορίες. Η πραγματική αναδιάρθρωση έχει να κάνει με πλήρες αποφάσεις. Να υπάρχει ρήτρα για τα γήπεδα, εάν μια ομάδα δεν έχει το γήπεδο της όπως πρέπει να μην παίρνει μέρος στην χρηματοδότηση. Με τις ακαδημίες, με τις υποδομές, με τις εγκαταστάσεις, με τον αριθμό εισιτηρίων, με τον αριθμό διαρκείας. Αυτή είναι η πραγματική αναδιάρθρωση. Αν δεν γίνουν αυτά όπως είναι σε όλη την Ευρώπη δεν θα γίνει ποτέ. Πρέπει να αφήσουμε πίσω τους εγωισμούς και να κάνουμε συνεργασίες.


Δεν υπάρχει βούληση γιατί όπου υπάρχει συνεργασία τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Μπορείτε να το δείτε παντού αυτό, όπου υπήρχε συνεργασία πετύχαν πράγματα σε ομάδες , σε πρωταθλήματα, σε υπο-ομάδες, σε τοπικές κοινωνίες, παντού. Άρα βούληση τίποτα άλλο.»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...