Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Τα εισιτήρια με Φωκικό!

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Φωκικό την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου.
Αναλυτικά:

“Τρεις αγωνιστικές έμειναν για το τέλος του πρωταθλήματος και η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, στις 16:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για την 24η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής τον Α.Σ. Φωκικό. Οι τιμές εισιτηρίων ανά κατηγορία είναι οι εξής:

-Τιμή εισόδου: 10€

-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€

-Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει στο σύνολο της από την 2η πεζογέφυρα και μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold μπορούν να εισέλθουν από την κεντρική είσοδο του Σταδίου κάνοντας χρήση των χώρων στάθμευσης.

Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Αυτή την Κυριακή, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα! Όλοι μαζί ενωμένοι και με μία φωνή θα στηρίξουμε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας με σκοπό την επίτευξη του στόχου μας!

Ολυμπιακός Βόλου για πάντα”.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...