Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Αφεντικό της κατηγορίας με εξάρα!


Ο Ολυμπιακός σαν σε προπόνηση, ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Φωκικού με.."εξάρα" και είναι μία ανάσα πλέον από το να στεφθεί ο απόλυτος πρωταθλητής της κατηγορίας.


Η ομάδα μας ,σε ένα παιχνίδι που δεν αντέχει συγκρίσεων , έβαλε έξι γκολ και....κατάφερε να χάσει τα διπλάσια σε έναν επιθετικό μονόλογο που το μοναδικό ενδιαφέρον ήταν για το ύψος του τελικού σκορ.

Μάλιστα αν ο πορτιέρο Παπαδόπουλος δεν πραγματοποιούσε τουλάχιστον έξι εντυπωσιακές απορκούσεις ,πολύ εύκολα το σκορ θα έφτανε σε ακόμα μεγαλύτερα μεγέθη.



Ο Αμανατίδης παρέταξε την ομάδα με τον Γιακουμή στο τέρμα , τους Παπαιωάννου και Οικονομόπουλο στο κέντρο της άμυνας και τους Σκοπελίτη και Μπουτζίκο στα δύο άκρα άμυνας , τους Ριζογιάννη και Ναζίμ ως αμυντικά χαφ ,πιο μπροστά έπαιξε ο Λώττας σε ρόλο 10αριού με τους Ζγκορη  και Σερτζίνιο στα επιθετικά χαφ και ως κεντρικό επιθετικό τον Μάντζιο.

Το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του Ολυμπιακού από την αρχή μέχρι το τέλος με κάποια...διαλείμματα.
Η ομάδα μας πραγματοποίησε πάνω από 20 τελικές προσπάθειες με τον Φωκικό να κάνει 3 και να πετυχαίνει το γκολ της τιμής ,ενώ κέρδισε δεκαέξι κόρνερ σε αντίθεση με κανένα για τους φιλοξενούμενους.
Οι «ερυθρόλευκοι» σημείωσαν δύο τέρματα με τον Μάντζιο στο πρώτο μέρος, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 31’ και στο 45’+1’. Στο δεύτερο μέρος, ο Οικονομόπουλος πήρε τη σκυτάλη στο σκοράρισμα, πετυχαίνοντας γκολ στο 54’, ενώ ο Σερτζίνιο στο 59’ έκανε το 4-0. Έπειτα, ακολούθησε το 5-0 από τον Καμπλιώνη στο 80′, ενώ ο Τσιούτσιας μείωσε σε 5-1 στο 85′. Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε ο Καμπλιώνης στο 91′.


Μέχρι το 30' η ομάδα μας είχε χάσει τουλάχιστον 4 κλασσικές ευκαιρίες με τον Παπαδόπουλο να πραγματοποιεί ,όπως και στον πρώτο αγώνα, εντυπωσιακές αποκρούσεις.

Διαβάστε με λεπτομέρειες όλες τις ευκαιρίες του Ολυμπιακού στην ζωντανή ροή του VolosFans που ακολουθεί παρακάτω.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιακουμής, Σκοπελίτης (68’ Σαχινίδης), Μπουτζίκος, Ριζογιάννης (62’ Πατσής), Οικονομόπουλος, Ναζίμ, Σερτζίνιο, Παπαϊωάννου, Μάντζιος (62’ Καμπλιώνης), Λώττας, Ζγκούρι (68’ Φλίγκος).
Φωκικός :Παπαδόπουλος, Καρδάσης, Πιέτρι, Κοτσάι, Κωνσταντινίδης, Κακάμης, Παπαευθυμίου, Κουρέλης, Χατζηστάμου, Τσιούτσιας, Βατίστας.




Κάρτες:   Ριζογιάννης - Παπαευθυμίου , Βατίστας


Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Μπουρουτζίκας από την Λάρισα δεν είχε προβλήματα σε ένα εύκολο διαιτητικά παιχνίδι.



Μας άρεσε....

Ο Μάντζιος καθάρισε το παιχνίδι και ο Καμπλιώνης το...σφράγισε με τα δύο ωραία γκολ που πέτυχε.
Δεν μας άρεσε...

Από του πουθενά η εστία μας παραβιάστηκε με ένα επιπόλαιο λάθος του Μπουτζίκου.

Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:










Μικρά&πικάντικα
  • Μοιραία ,εξαιτίας της εξέλιξης του παιχνιδιού , το ενδιαφέρον του κόσμου στράφηκε στην Τσαριτσάνη από όπου ήρθαν τα καλά νέα και ο κόσμος το χάρηκε διπλά.
  • Χωρίς...πάγκο ήταν ο Φωκικός ο οποίος ήρθε στον Βόλο με 11 παίκτες.
  • Κάτι λιγότερο από 2000 φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου
  • Μετά το παιχνίδι δηλώσεις έκανε ο κος Τσιμπανάκος οι οποίες ακολουθούν σε βίντεο.



Θυμηθείτε τον αγώνα όπως τον μετέδωσε ζωντανά το VolosFans Live





To βίντεο του αγώνα 








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...