Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Τίποτα δεν τον σταματά!

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε και το εμπόδιο του μαχητικού Α.Ο. Σελλάνων και πλέον απομένουν τρία εμπόδια για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα!


Η ομάδα μας κατάφερε να ξεπεράσει το σοκ του 0-1 και να πετύχει την ανατροπή από το ημίχρονο με γκολ των Σερτζίνιο , Μάντζιου και Μπουτζίκου.



Ο Αμανατίδης παρέταξε την ομάδα με τον Παλιούρα στο τέρμα , τους Παπαιωάννου και Οικονομόπουλο στο κέντρο της άμυνας και τους  Νικολακάκη και Μπουτζίκο στα δύο άκρα άμυνας , τους Ριζογιάννη και Ναζίμ ως αμυντικά χαφ ,πιο μπροστά έπαιξε ο Λώττας σε ρόλο 10αριού με τους Σκοπελίτη  και Σερτζίνιο στα επιθετικά χαφ και ως κεντρικό επιθετικό τον Μάντζιο.

Ο Ολυμπιακός αιφνιδιάστηκε ,όπως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου από την αξίομαχη ομάδα του Στέφανου Ξηροφώτου .Στο πρώτο 20λεπτο η ομάδα των φιλοξενούμενων πατούσε καλύτερα και δεν προηγήθηκε τυχαία αλλά επειδή ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο.

Έτσι μετά από μία "προειδοποίηση" o Κοντός βρέθηκε σε θέση βολής μετά από τραγική αδράνεια του αμυντικού διδύμου και έκανε με πλασέ το 0-1.

Βέβαια ο Ολυμπιακός είχε μία κλασική ευκαιρία που ίσως να ήταν και γκολ αφού στο 10' ο Σκοπελίτης πήρε την μπάλα και πλάσαρε όμορφα με την αυτήν να απομακρύνετε ,ίσως και μέσα από την γραμμή ,την στιγμή που ο βοηθός ήταν 4-5 τουλάχιστον μέτρα πίσω από την ευθεία γραμμή και αδυνατούσε να κατοχυρώσει το γκολ.

Από εκεί και έπειτα ο Ολυμπιακός αφυπνίστηκε και έχασε πολλές ευκαιρίες.Το γκολ ήρθε τελικά στο 23' με τον Σετρτζίνιο μετά από ασίστ του Μάντζιου.
Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει για να γυρίσει το παιχνίδι πριν λήξει το ημίχρονο και το κατάφερε στο 45΄ μετά από τραγικό λάθος του Αρχοντή που έπαιξε την μπάλα με το χέρι στην μεγάλη περιοχή.Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μάντζιος γράφοντας το 2-1.

Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά "τελείωσε" το παιχνίδι με τον Μπουτζίκο ο οποίος με ατομική προσπάθεια έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε τον Παπαδόπουλο.

Από εκεί και έπειτα η ομάδα μας έριξε ρυθμούς , είχε κάποιες ευκαιρίες για να αυξήσει την διαφορά, αλλά ουσιαστικά κοντρόλαρε το ματς με τον αντίπαλο να μην γίνεται ούτε μία φορά απειλητικός.



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Παλιούρας, Νικολακάκης, Μπουτζίκος, Ριζογιάννης, Οικονομόπουλος, Ναζίμ (86’ Σαχινίδης), Σερτζίνιο, Παπαϊωάννου, Μάντζιος (65’ Φλίγκος), Λώττας (79’ Κόλα), Σκοπελίτης (72’ Καμπλιώνης).
Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ: Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Τζάνης (46’ Δημολιός), Αρχοντής, Μπούσδρας, Χάδιαρης, Συρράκος (56’ Τσιρογιάννης), Πατσαρούχας, Τζέκος (82’ Παπαδημητρίου), Κοντός, Υφαντής (70’ Κούτλης).



Κάρτες:   48’ Λώττας, 64’ Οικονομόπουλος, 71’ Σκοπελίτης, 75’ Φλίγκος-44’ Μπούσδρας, 46’ Αρχοντής 91 Αρχοντής.


Ο «κόραξ» του αγώνα

Ο Λαθύρης δεν είχε ιδιαίτερα δύσκολο αγώνα.Ο ένας βοηθός έκανε λάθη.



Μας άρεσε....

Ο Μπουτζίκος έκανε ακόμα μία φορά ένα μεστό παιχνίδι και "καθάρισε" και το παιχνίδι με το γκολ που πέτυχε.
Δεν μας άρεσε...

Ο Ναζίμ διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Ο Παλιούρας έδειξε πως τον επηρέασε η απουσία του από την ενδεκάδα.

Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Αμανατίδης:«

Νομίζω ότι είδαμε το ίδιο παιχνίδι, όπως εκείνο στον πρώτο γύρο. Δεν ξεκινήσαμε καλά, τότε, το ίδιο συνέβη και σήμερα και δεχθήκαμε ένα γκολ από την ομάδα του ΑΟ Σελλάνων στην αρχή του παιχνιδιού. Γενικότερα, όμως, δεν ήταν καλό το ξεκίνημα μας. Πριν από το γκολ που δεχθήκαμε, υπήρχε μία ακόμα ευκαιρία του αντιπάλου να σκοράρει. Μια ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, στα 10 πρώτα λεπτά δεν επιτρέπεται να δίνει δύο κόρνερ, σε παιχνίδια όπου η συγκέντρωση μας θα πρέπει να είναι στο 100%.

Αυτή ήταν η αιτία που στο πρώτο 10λεπτο η ομάδα έμεινε πίσω στο σκορ. Ήταν όμως και η αιτία που στο πρώτο ημίωρο είχαμε βιαστικές επιλογές. Ήταν έκπληξη για μας και κάτι που δεν το περιμέναμε. Το ποδόσφαιρο, όμως, έχει τέτοια. Αλήθεια, θα μπορούσε να φανταστεί κανείς πριν μία εβδομάδα, ότι σε έναν αγώνα κυπέλλου η ομάδα μας θα έχανε δύο βασικούς παίκτες, σ’ ένα παιχνίδι όπου σχεδόν είχε κριθεί το αποτέλεσμα; Αυτοί οι παίκτες δεν μας βοήθησαν στο σημερινό παιχνίδι και αναφέρομαι στον Γιακουμή και στον Ζγκούρι. Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο και όλοι οι παίκτες και οι ομάδες πρέπει να εκπαιδεύονται γι’ αυτές τις καταστάσεις. Γι’ αυτό και το ποδόσφαιρο είναι μαγικό.

Η ομάδα μας έκανε μετά την ισοφάριση ένα πολύ καλό παιχνίδι και είχαμε και εμείς αρκετά οφέλη από αυτό το ματς. Βρήκαμε έναν-δυο καινούργιους παίκτες, όπως είναι ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου και ο Φίλιππος Σκοπελίτης, οι οποίοι μπορούν να ανταπεξέλθουν και να δώσουν λύσεις. Είναι μοναδική ευκαιρία γι’ αυτούς, στην ομάδα της πόλης τους, όπου αγωνίζονται, να χαράξουν πιο υψηλούς στόχους.

Ο Ολυμπιακός θα προετοιμαστεί κατάλληλα για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος, δίνοντας όλοι οι παίκτες τον καλύτερό τους εαυτό στα τρία παιχνίδια που απομένουν, για να επιτευχθεί ο στόχος, ο οποίος κάθε Κυριακή είναι και πιο κοντά. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Συγχαρητήρια στον Βαγγέλη Μάντζιο. Δεν ήταν 100% έτοιμος να αγωνιστεί και πιστεύω ότι πολλοί παίκτες στη θέση του, δεν θα έπαιζαν σήμερα. Γιατί ένας παίκτης που έχει μία αξία, δύσκολα να μπει στο γήπεδο και να δείξει μέρος αυτής. Θεωρεί τον εαυτό του ότι δικαιούται μία αναγνώριση, λόγω της διαδρομής του στο ποδόσφαιρο και προφυλάσσει την εικόνα του. Αυτός δεν φοβήθηκε, μπήκε στο γήπεδο παλικαρίσια για να παίξει.

Συνεχίζουμε, δείχνουμε ότι είμαστε και οικογένεια. Συγχαρητήρια στην ομάδα των Σελλάνων. Με το γκολ που πέτυχε, στην αρχή της αναμέτρησης, βοήθησε στο να γίνει πράγματι ένα πολύ σκληρό παιχνίδ
ι»

Ξηροφώτος: «Παίζαμε με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Όλη την εβδομάδα μιλήσαμε με τους παίκτες για το παιχνίδι και είπαμε ότι θα προσπαθούσαμε να πάρουμε από αυτό το ματς ότι μπορούμε. Μπήκαμε δυνατά στον αγώνα, ευτυχήσαμε στη δεύτερη καλή ευκαιρία που δημιουργήσαμε να προηγηθούμε στο σκορ και πιστεύω πως θα μπορούσαμε να πετύχουμε δεύτερο τέρμα. Πάνω στον πανικό του αντιπάλου είχαμε 2-3 περιπτώσεις για γκολ. Ωστόσο, σε συνδυασμό με τη γρήγορη ισοφάριση από τον Ολυμπιακό και το γκολ που δεχθήκαμε στο 45ο λεπτό, οδηγηθήκαμε στο να μην πάρουμε τίποτα από αυτό το παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές, καλύψαμε τις απουσίες που είχαμε και θα πρέπει από δω και πέρα με την ίδια δύναμη να αντιμετωπίσουμε όλα τα παιχνίδια, καθώς στόχος μας είναι να σωθεί η ομάδα, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Επίσης, έχουμε ως στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου, καθώς η ομάδα μας θα παίξει το τελικό της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Βάσει εικόνας και βάσει των εμφανίσεων του στα ντέρμπι, έδειξε ότι δίκαια είναι πρώτος. Εμείς από την πλευρά μας συμβάλαμε σήμερα στο να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι
»







Μικρά&πικάντικα
  • Παραπάνω από 2000 φίλαθλοι βρέθηκαν στις κερκίδες.Ανάμεσά τους και 15 φίλοι των Σελλάνων.
  • Ο Στέφανος Ξηροφώτος ήταν πρωταγωνιστής των εντάσεων που δημιουργήθηκαν στο ημίχρονο.Τσιμπανάκος αλλά και Μακρής τα είπαν στα...."Γαλλικά" ενώ η ένταση εκτονώθηκε αργότερα και ο κατά τα άλλα "Ολυμπιακών φρονημάτων" βολιώτης τεχνικός ,έδωσε τα χέρια με όλους στο τέλος του αγώνα.


Θυμηθείτε τον αγώνα όπως τον μετέδωσε ζωντανά το VolosFans Live





To βίντεο του αγώνα 








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...