Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Το ματς που πρέπει να πάρουμε!

Συνέντευξη από τον Στάθη Ρόκα ενόψη του παιχνιδιού με την Νίκη ,πήρε το gazetta.gr στα πλαίσια του αφιερώματος στο παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου - Νίκη που θα γίνει αύριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του gazetta πάνω από 6.000 κόσμος θα παρακολουθήσει το αυριανό παιχνίδι.

To ρεπορτάζ του Παναγιώτη Δαλαταριόφ αναφέρει:

"Ο Βόλος στα δύο! Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Νίκη. Η πόλη έχει χωριστεί, το Πανθεσσαλικό Στάδιο αναμένεται να έχει πάνω από 6.000 κόσμο. Το GWJ ζήτησε από τους Στάθη Ρόκα και Βασίλη Ρόβα να μας βάλει στους ρυθμούς εντός ντέρμπι που όποιο είναι το αποτέλεσμά του, θα κρίνει και τον πρωτοπόρο.

τον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής κουμάντο κάνουν δύο. Η πρωτοπόρος Νίκη κι ο συμπολίτης Ολυμπιακός.

Αυτήν την Κυριακή (17/2, 15:00), οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν τη Νίκη ξέροντας πως μόνο η νίκη είναι αυτή που θα τους φέρει στην κορυφή. 

Το 0-0 του πρώτου γύρου και το +3 στην κορυφή για τη Νίκη Βόλου, κάνει τη ζωή των γηπεδούχων πολύ δύσκολη.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Η πίεση και το άγχος υπάρχουν και για τους δύο και όταν σφυρίξει ο διαιτητής για τελευταία φορά, θα ξέρουμε και το ποιος θα κόψει την κορδέλα πρώτος. 

Μόνο αν αυτοκτονήσει μετά θα έχουμε αλλαγή δεδομένων.

Το Gazzetta Weekend Journal ζήτησε από τους Στάθη Ρόκα και Βασίλη Ρόβα να μιλήσουν για το ντέρμπι που χωρίζει μια πόλη στα δύο. Κι όσα μας είπαν μας έπεισαν πως τα 90'την 17η μέρα του Φεβρουαρίου θα καθορίσουν το αποτέλεσμα μιας ολόκληρης χρονιάς.

Ρόκας: «Δεν έχουμε άλλη ευκαιρία»


Ο Στάθης Ρόκας είναι ένας παίκτης που «έχει φάει με το κουτάλι» τα γήπεδα της Super League. Έχει παίξει Β' αλλά και Γ΄ Εθνική. Φυσικά, βρέθηκε και σε ματς ευρωπαϊκού επιπέδου με τον Ολυμπιακό Βόλου. Τέσσερις φορές που έχει παίξει απέναντι στη Νίκη δεν έχει καταφέρει να νικήσει. Τώρα έχει μπροστά το μεγαλύτερο κίνητρο από ποτέ. Να βάλει από κάτω τη συμπολίτισσα και να οδηγήσει την ομάδα του στην άνοδο.

«Αυτά τα ματς τα παίρνεις με τη θέληση, το πάθος, τη δύναμη. Αυτή η κατηγορία γενικά απαιτεί να έχεις αυτά τα χαρακτηριστικά πόσω μάλλον αυτά τα ντέρμπι. H τακτική σαφώς και δεν παίζει ρόλο, γίνεται κομμάτια. Μετράει το πάθος κι η ψυχή που θα έχει συνολικά η ομάδα».

Ποιο είναι το μυστικό της ομάδας σας;

«Είμαστε μια ομάδα που στο σύνολό της έχει πολύ καλούς παίκτες, με εμπειρίες από Super, Europa και Champions League. Το επίπεδο είναι πολύ ψηλό. Είμαστε μια οικογένεια, πραγματικοί φίλοι κι αυτό το βγάζουμε στο γήπεδο. Είχα πολύ καιρό να το δω αυτό σε αποδυτήρια».

Πως είναι το κλίμα πριν από ένα τέτοιο ματς;

«Είναι ένα ιδιαίτερο ματς. Δεν πα να 'χεις παίξει Ευρώπη ή στη Super League σ' άλλες μεγάλες επαρχιακές ομάδας όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα... Το συγκεκριμένο ντέρμπι είναι πολύ ιδιαίτερο όπως είπα, συγκαταλέγεται ανάμεσα στα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ-Άρης. Πέρυσι διάβασα σ' ένα γερμανικό περιοδικό που έκανε ένα σχετικό θέμα γι' αυτό το ματς. Όλη η πόλη είναι στο... πόδι, κάνουν πλάκα ο ένας στον άλλον, δεν υπάρχουν περίεργα περιστατικά κι όλο αυτό παίζει ρόλο και στη ψυχολογία του παίκτη. Δεν ξεφεύγουν οι καταστάσεις και εμείς μπαίνουμε στο γήπεδο για να το απολαύσουμε, θέλουμε να διασκεδάσουμε τόσο εμείς όσο κι ο κόσμος. Όλη η πόλη κινείται σ' αυτούς τους ρυθμούς, η ατμόσφαιρα είναι πολύ ωραία».\

Τι θυμάσαι έντονα απ' αυτά τα ντέρμπι;

«Μου είχε κάνει εντύπωση ότι πριν από το ματς, κάναμε προπόνηση με 2.000 κόσμο. Ερχόντουσαν στο ΕΑΚ για να μας εμψυχώσουν, μας βοηθούσαν πολύ. Ξεφύτρωναν από παντού άνθρωποι όλων των ηλικιών κι αυτό δεν το συναντάς στις πόλεις όπου έχουμε μάθει αλλιώς. Το να κάνεις χαλάρωμα με 2.000 άτομα από πάνω σου είναι μια τρομερή εμπειρία».



Αυτή είναι η μοναδική σας ευκαιρία να βάλετε τη Νίκη από κάτω;


«Όλοι αυτό πιστεύουμε, ότι είναι η μοναδική μας ευκαιρία από δω και πέρα. Είναι το ματς που πρέπει να το πάρουμε. Δεν έχουμε μπροστά μας άλλη δύσκολη αναμέτρηση ή ένα ματς που θα μπορούμε να χάσουμε. Εχουμε δύο εκτός έδρας ματς και μετά τ' άλλα είναι στην έδρα μας, το πρόγραμμα είναι βατό. Ό,τι σφυρίξει ο διαιτητής την Κυριακή, ξέρουμε ότι έτσι θα είναι η κατάσταση μέχρι το τέλος.»






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...