Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Τους γλύτωσαν τον διασυρμό!

Η διαφορά κλάσης δεν αποτυπώθηκε στο τελικό σκορ.
Το νέο δεν είναι βέβαια πως ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε στους αιώνες πελάτες του ,αλλά το γεγονός πως ένα παιχνίδι που θα έπρεπε βάση απόδοσης των δύο ομάδων να διασύρει ο Ολυμπιακός την ομάδα της Νέας Ιωνίας ,κάποια λάθη «άφησαν» την συνοικιακή ομάδα μέσα στο παιχνίδι ένα ολόκληρο ημίχρονο.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μέσα στο πρώτο τέταρτο προηγούταν με 2-0 μετά από δύο κόρνερ.Το πρώτο εκτέλεσε ο Λώτας , ο Οικονομόπουλος πήρε την κεφαλιά -πάσα στον Φλίγκο ο οποίος με νέα κεφαλιά κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα.Το δεύτερο και πάλι από τον Λώττα κατευθείαν στο κεφάλι του Πίντο και 2-0...Ο Ολυμπιακός έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Φλίγκο να εκμεταλλεύεται λάθος αμυντικού να πλασάρει αλλά πάνω στην γραμμή με ανάποδο έδιωξε ο Παπαδήμας.

Κόντρα στην ροή του παιχνιδιού η Νίκη μείωσε από μία φάση που ξεκίνησε με ένα δυνατό φάουλ πάνω στον Σερτζίνιο.Ο παίκτης του Ολυμπιακού έπεσε σφαδάζοντας ,ο ρέφερι δεν έδωσε κάτι και μη τηρώντας το fair -play οι παίκτες της Νίκης βγήκαν στην αντεπίθεση και πέτχαν γκολ με διπλή προσπάθεια μετά από απόκρουση του Γιακουμή.
Γρήγορα ο Ολυμπιακός επανέκτησε την διαφορά των δύο τερμάτων όταν ο Βουκομάνοβιτς απέκρουσε με το χέρι κόρνερ του Λώττα.

Στο 50΄η Νίκη ξαναμπήκε στο παιχνίδι μετά από λάθος του Γιακουμή που πήγε να μπλοκάρει ένα εύκολο κατά τα φαινόμενα σουτ του Βουκομάνοβιτς αλλά η μπάλα του έφυγε από τα χέρια.

Η Νίκη μπορεί να ήταν για το υπόλοιπο παιχνίδι σε απόσταση «βολής» από την παράταση ,παρά ταύτα ο Ολυμπιακός δεν απειλήθηκε καθόλου και με ευκολία επέβαλε τον ρυθμό του παιχνιδιού του.

Μελανά σημεία στο παιχνίδι ο τραυματισμός του Γιακουμή , οι επαναλαμβανόμενες συρράξεις των παικτών με αρχική αφορμή τον τρόπο που η Νίκη πέτυχε το πρώτο της γκολ ,αλλά και τα επεισόδια που προκάλεσαν οι ολιγάριθμοι οπαδοί της Νίκης.



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Γιακουμής (68’ λ. τρ. Πορής), Παπουτσογιαννόπουλος, Λεάντρο Πίντο, Οικονομόπουλος, Μπουτζίκος, Κόλα, Ναζίμ, Σκοπελίτης (83’ Καμπλιώνης), Σερτζίνιο, Λώττας (86’ Νόνης), Φλίγκος (71’ Ευθυμιάδης)

ΝΙΚΗ Β.: Αποστολίδης, Μετούσι, Θ. Παπαδόπουλος, Καντούτσης, Παπαδήμας, Τσεμπερίδης, Μέτσε (30’ Ιορδανίδης), Δωματάς, Μακενγκό (81’ Τζιώρας), Κέρι, Βουκομάνοβιτς
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...