Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Τέσσερα απλά και όμορφα....🔃


Στα τέσσερα σταμάτησε ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την Στυλίδα και συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. (βίντεο)
Με δύο γκολ του Φλίγκου και ένα των Σερτζίνιο και Ζγκούρι ο Ολυμπιακός «καθάρισε» εύκολα από νωρίς τον  ΑΟ Στυλίδας.




Ο Αμανατίδης παρέταξε την ομάδα με τον Γιακουμή στο τέρμα , τους Παπουτσογιαννόπουλο και Μπουτζίκο στα άκρα της άμυνας και τους  Οικονομόπουλο και Πίντο στο κέντρο της άμυνας , τους Ρόκα και Ναζίμ ως αμυντικά χαφ ,πιο μπροστά τον Λώττα ως επιτελικό μέσο στα άκρα τους Σερτζίνιο και Ζγκούρι και μοναδικό προωθημένο τον Φλίγκο.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ νωρίς και καθάρισε το παιχνίδι από το...20'.Ο Φλίγκος στο 3' με κοντινό πλασέ μετά από σέντρα του Μπουτζίκου και ο Ζγκούρι μετά από μπαλιά του Λώττα σκόραραν γρήγορα και έδιωξαν κάθε άγχος για το τρίποντο από νωρίς.
Στο 21' ήταν η σειρά του Σερτζίνιο ο οποίος μετά από μπαλιά του Οικονομόπουλου έκανε το 3-0.
Ο Ολυμπιακός συνέχισε να «βομβαρδίζει» την αντίπαλη εστία και στο β' ημίχρονο χωρίς να «φορτσάρει» και το τέταρτο γκολ ήρθε λίγο πριν την λήξη όταν ο Φλίγκος από κοντά σκόραρε ακόμα ένα γκολ.

.



Η εξέλιξη του αγώνα όπως σχολιάστηκε ζωντανά στο VolosFans







ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ:Γιακουμής, Παπουτσογιαννόπουλος, Μπουτζίκος, Οικονομόπουλος, Λεάντρο Πίντο, Ρόκας (46’ Κόλα), Ναζίμ (46’ Ευθυμιάδης), Ζγκούρη (46’ λ. τρ. Σκοπελίτης), Σερτζίνιο (62’ Μαργαρίτης), Λώττας, Φλίγκος

ΑΟ Στυλίδας: Σκιαθίτης, Τέγος (59’ Κολντρέου), Καββαδίας (54’ Μπουσάι), Ζωγράφος, Αλεξ. Κουφιώτης, Στυλιανός, Καραλής (75’ Χαλαστάνης), Κων. Κουφιώτης, Λέντας, Αγγ. Βαρυπάτης, Μανιάς (69’ Καμίδης)



Κάρτες:  (-)


Ο «κόραξ» του αγώνα

Ο Λεωνίδας δεν είχε προβλήματα σε ένα εύκολο παιχνίδι.


Μας άρεσε.... 
Ο Φλίγκος για ένα ακόμα παιχνίδι συνέχισε να κάνει την δουλειά του και πέτυχε δύο γκολ.
Δεν μας άρεσε...
(-)


Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Αμανατίδης:«.Κάναμε ένα παρά πολύ καλό παιχνίδι. Οι παίκτες ήταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι και αντιμετωπίσαμε το ματς όπως έπρεπε, σ’ έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο. Αφού πετύχαμε τα γκολ, μετά από μια καλή και ουσιώδη εμφάνιση, ευστοχώντας στις αρχικές φάσεις που δημιουργήσαμε, δώσαμε τη δυνατότητα και σε άλλους παίκτες να αγωνιστούν και να βρουν ρυθμό. Κι αυτό ήταν κέρδος για μας.

Το γήπεδο του Αλμυρού ήταν φιλόξενο στα δύο παιχνίδια που δώσαμε. Παρότι το παιχνίδι ήταν στις 3 το μεσημέρι και σε εργάσιμη μέρα, το περιβάλλον στο γήπεδο ήταν πολύ ωραίο. Στον Ολυμπιακό δεν αξίζει η Γ’ Εθνική. Θεωρώ υποχρέωση μας να αλλάξει η ομάδα κατηγορία. Θα ξεκουραστούμε μια μέρα και θα συνεχίσουμε τη δουλειά, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ποτέ δεν μπορεί ένας προπονητής να κατηγορήσει έναν ποδοσφαιριστή γιατί χάνει ένα γκολ, όταν κάνει αυτό που πρέπει. Άλλες φορές θα αποκρούσει ο τερματοφύλακας, άλλες φορές η μπάλα δεν θα καταλήξει στα δίχτυα. Από κει και πέρα η παραγωγή παιχνιδιού είναι πάρα πολύ μεγάλη για τον Ολυμπιακό Βόλου κι αυτό μετράει. Αν μία ομάδα έχει τέτοιους συντελεστές επιθετικότητας, νομίζω ότι είναι υπερβολή να ψάχνουμε σε πολύ μεγάλα σκορ γιατί δεν μπήκαν άλλα τόσα γκολ. Αυτό θα πρέπει να το ελέγξουμε και να το κοντρολάρουμε. Γι’ αυτό και ζητάω χαμηλούς τόνους απ’ όλους, γιατί είναι διαφορετικά τα παιχνίδια και νομίζω ότι θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε, έχοντας στο μυαλό μας πρώτα να χτίσουμε μία καλή απόδοση. Μετά αυτό που είναι να έρθει, θα έρθει, Νομίζω ότι είμαστε σ’ αυτό το δρόμο και εμάς μας ικανοποιεί πάρα πολύ αυτή η εικόνα.

Γι’ αυτό και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στα παιδιά που έρχονται από τον πάγκο, στα παιδιά που μετέχουν στην αποστολή, στα παιδιά που είναι στο ρόστερ της ομάδας και κρατούν ένα υψηλό επίπεδο μέσα στην εβδομάδα στις προπονήσεις και έτσι συντηρούν αυτό το οικοδόμημα που εσείς βλέπετε την Κυριακή σε δύο 45λεπτα.

Να ευχηθώ καλή πορεία και στην ομάδα Στυλίδας, η οποία εκπροσωπεί το ποδόσφαιρο της Φθιώτιδας και νομίζω ότι οι ομάδες σύμφωνα και με τη δουλειά που έχουν κάνει στο τέλος η βαθμολογία θα είναι καθρέφτης και θα πάρουν αυτό που πρέπει.
Είμαι ο τελευταίος που θα δώσω ιατρικό ρεπορτάζ για την ομάδα, γιατί πιστεύω στους παίκτες στην πράξη. Όχι ότι δεν με απασχολεί η απουσία του Σαχινίδη, το γεγονός ότι σήμερα δεν αγωνίστηκε ο Σάββας. Αλλά ως ομάδα, ως οργανισμός έχουμε κοιτάξει να έχουμε παίκτες που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε απουσία. Δεν θα χρησιμοποιηθεί ποτέ ως δικαιολογία στη φετινή πορεία του Ολυμπιακού, η απουσία ενός παίκτη από το φετινό ρόστερ. Αυτό για μένα είναι ζήτημα αρχής.

Την Κυριακή στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας, μες στο γήπεδο θα είναι κατά τη γνώμη μου, οι 11 καλύτεροι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου για να φτάσουν στο στόχο τους»

Αλεξίου: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλύτερη ομάδα από μας, έναν αντίπαλο που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και πιστεύω πως ο Ολυμπιακός, με την πορεία που θα ακολουθήσει, θα είναι η πρώτη ομάδα του ομίλου. Εμείς κοιτάξαμε όσο το δυνατόν να κάνουμε συντήρηση, γιατί την ερχόμενη Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας και πρέπει να κερδίσουμε τους τρεις πόντους. Εύχομαι καλή πορεία στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και θεωρώ ότι σίγουρα θα είναι πρωταθλήτρια»







Μικρά&πικάντικα
  • Ακόμα ένα παιχνίδι ο Ολυμπιακός έπαιξε με γεμάτο το 'ουδέτερο' γήπεδο του Αλμυρού.Περίπου 1200 άτομα βρέθηκαν στις κερκίδες.


To βίντεο του αγώνα








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...